Εμπόλεμη Ζώνη

Αυστραλιανές πολιτείες “χτυπήθηκαν” από καταστροφικές θύελλες και ξαφνικές πλημμύρες

Η αυστραλιανή πολιτεία της Βικτώριας – συμπεριλαμβανομένης και της δεύτερη μεγαλύτερης πόλης της χώρας, τη Μελβούρνη – πλήγηκαν από σφοδρές καταιγίδες

Πλημμύρες, έντονες βροχοπτώσεις, χαλάζι και δυνατούς ανέμους πολιόρκησαν την περιοχή.

«Πολύ επικίνδυνες» καταιγίδες έπληξαν το αεροδρόμιο της Μελβούρνης, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις πτήσεων, αναφέρουν τα ΜΜΕ. Κατά τις τελευταίες ώρες, οι άνεμοι έχουν ενταθεί, πάρα πολύ.

Οι δρόμοι στην περιοχή πλημμύρισαν, καθιστώντας αδύνατο για τις μετακινήσεις χιλιάδων και κοπή συγκοινωνιακές συνδέσεις.

Αλλά ενώ Μελβούρνη μπορεί να είχε αποφύγει τον πιο σοβαρές επιπτώσεις, η κεντρική και ανατολική Βικτώρια εξακολουθεί να αγωνίζεται με αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι καταιγίδες μπορεί να κοπάσουν τις επόμενες 12 με 24 ώρες. Ωστόσο, το Queensland φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο που θα δεχτεί καιρική επίθεση.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό, το ότι οι καταιγίδες αναπτύσσονται όχι μόνο στη Βικτώρια, αλλά σε όλες οι ανατολικές πολιτείες», δήλωσε ο μετεωρολόγος του ABC Graham Creed.

Αυτό βρήκε να πει αυτό είπε…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares