Εμπόλεμη Ζώνη

«Το θαύμα της φύσης» που… λέγεται HAARP!

Δεν είναι που μας συμβαίνουν, δεν είναι που πρέπει να παλέψουμε με θηρία, έχεις κι από δίπλα τα δημοσιεύματα αποχαυνωμένου θαυμασμού:

Το θαύμα της φύσης: Τσουνάμι από σύννεφα ‘χτυπάει’ το Σίδνεϊ

Οι κάτοικοι του Σίδνεϊ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα που δεν έστησε κανένας άνθρωπος, αλλά η ίδια η φύση.

Ο ουρανός πάνω από την πόλη καλύφθηκε από ένα “τσουνάμι” από σύννεφα που τράβηξε όλα τα φλας πάνω του. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι λήψεις από την παραλία Μποντάι, που είναι η πλησιέστερη στο κέντρο της πόλης.

Οι Αρχές πάντως προειδοποίησαν τους κατοίκους να προφυλαχθούν από την επερχόμενη καταιγίδα που πλήττει την περιοχή.  Ειδικότερα, οι πολίτες στις περιοχές Batemans Bay, Bega, Eden, Bombala, Taree, Gosford, Scone, Cessnock και Maitland έχουν προειδοποιηθεί να περιμένουν ιδιαίτερα έντονους ανέμους.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Το εν λόγω φαινόμενο εμφανίζεται συνήθως σε περιοχές με απέραντες πεδιάδες, όπου οι άνεμοι αλλάζουν γρήγορα ταχύτητα και δημιουργούν αναταράξεις.

Τότε τα σύννεφα με μικρή πυκνότητα που κινούνται γρήγορα “γλιστρούν” πάνω από από εκείνα που κινούνται πιο αργά γιατί έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα, δημιουργώντας το φαινόμενο του “κύματος”. Ένα “κύμα” που παρομοιάστηκε με “τσουνάμι” λόγω του μεγάλου του μεγέθους.

Φυσικά τι προηγήθηκε του συννεφο-τσουνάμι δεν είναι καν για θαυμασμό. Αλλά είπαμε… τα μεγάλα μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα και τα θαυμάζουμε κι όλας… Και το συγκεκριμένο, δεν είναι καν κρυμμένο, βρίσκεται προς Aλάσκα μεριά και λέγεται HAARP.  Αν και οι ίδιοι το θεωρούν… “ξεπερασμένο”, έχουν λένε άλλα κόλπα τώρα. Μήπως εννοούν το CERN;

Στιγμιότυπο 2015-11-06, 4.45.00 μ.μ.

 

σχετικά και πρόσφατα:

Αυστραλιανές πολιτείες “χτυπήθηκαν” από καταστροφικές θύελλες και ξαφνικές πλημμύρες

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares