AllNewz αποκλειστικό Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Έκοψαν το ρεύμα σε 15.000 συνδέσεις μέσα σε 10 ημέρες και ετοιμάζουν τους «έξυπνους μετρητές»!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Γιατί ξαφνικά πήραν φωτιά τα συνεργία της ΔΕΔΔΗΕ και διακόπτουν συνδέσεις ρεύματος μετά το πράσινο φως που δόθηκε από την ΔΕΗ;

Μετά από μία περίοδο ύφεσης στις διακοπές ρεύματος, η οποία οφείλεται τόσο στην αποσύνδεση του “χαρατσιού” από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού όσο και από τις πολιτικές παρεμβάσεις -προεκλογική περίοδο, δημοψήφισμα, φιλολαϊκή πολιτική- η επιστροφή στην πραγματικότητα ήταν σκληρή για όσους δεν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Τετάρτης  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Νίκος Χατζηαργυρίου ήδη τις τελευταίες 10 ημέρες τα συνεργεία των συνεργαζόμενων εργολάβων έχουν προχωρήσει σε 15.000 αποκοπές συνδέσεων την περίοδο των δύο εβδομάδων που η διοίκηση της ΔΕΗ έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι αποκοπές συνδέσεων στους “κακοπληρωτές”.

Όπως ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης έχει δοθεί από την διοίκηση της ΔΕΗ η εντολή για διακοπή ρεύματος σε 100.000 περιπτώσεις καθώς οι απλήρωτοι λογαριασμοί ξεπερνούν τα 2 δισ. ευρώ. Όπως επιβεβαίωσε ο κ. Χατζηαργυρίου οι περιπτώσεις αποσυνδέσεων δεν αφορά μόνο λαϊκές συνοικίες αλλά και ακριβά προάστια και βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες. Οι αριθμοί των αποκοπών της περιόδου αυτής είναι στα επίπεδα της περιόδου 2010- 2013 όπου είχαν διαμορφωθεί σε ετήσιο επίπεδο 300.000 – 350.000 περιπτώσεις τον χρόνο. Πέρυσι για τους λόγους που αναφέρθηκαν στην αρχή οι αποκοπές είχαν περιορισθεί στο 1/4 από το υψηλό. 

Οι «ρευματοκλοπές» η σπουδαία δικαιολογία

Παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά στις ρευματοκλοπές. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στην διάθεση του ο ΔΕΔΔΗΕ από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Αύγουστο του 2015 έχουν εντοπιστεί περισσότερες από 5.500 περιπτώσεις ρευματοκλοπής σε όλη την χώρα με πρωταθλητές να είναι οικισμοί ρομά και οικογένειες μεταναστών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ώστε να παρουσιαστούν τα στρατηγικά έργα του ΔΕΔΔΗΕ έως το 2020. Ένα από τα σημαντικότερα είναι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι η μετάβαση των δικτύων διανομής στην εποχή των “‘έξυπνων δικτύων”. Στα πλαίσια αυτά προτάσσεται πιλοτικό έργο τηλεμέτρησης χαμηλής τάσης που αφορά στην 170.000 μετρητές διατάξεων έως το 2018.

Οι «κλέφτες» και οι «μπαταχτσήδες»

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι… «αμαρτωλοί οι κλέφτες» έτσι παίρνουμε οριζόντια μέτρα κι όποιον πάρει ο χάρος, γιατί και καλά δεν μπορούμε να τους πιάσουμε.

Έτσι κόπηκε το ρεύμα σε παππούδες με ανάγκες, με χαμηλό εισόδημα και άνεργα τέκνα που ζουν από την πενιχρή σύνταξή των γηραιών γονιών τους, ακόμα και σε ηλικιωμένο με μηχανική υποστήριξη.

Αλλά όλα γίνονται για να μαζευτεί το χρήμα, ώστε η ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσει στα «στρατηγικά της σχέδια». Ποια είναι αυτά; Να σας εξασφαλίσουν τον καρκίνο!

Πόσα γνωρίζουν οι Έλληνες για τους “έξυπνους μετρητές” που θα τους πλασάρουν ως τη νέα τεχνολογία η οποία θα τους εξασφαλίζει σωστή και ασφαλή μέτρηση της κατανάλωσης του ρεύματος; Ήρθε η ώρα λοιπόν, να μάθει και ο Έλληνας τι ακόμα τον περιμένει:

Η “τηλεμέτρηση” γίνεται μέσω ακτινοβολίας και ο μετρητής στο σπίτι -που μόνο ασφαλή δεν τον λες- θα ισούται σαν με μια ακτινοβολία πολλών κινητών, φούρνων μικροκυμάτων και ασυρμάτων τηλεφώνων να δουλεύουν ΌΛΑ ΜΑΖΊ.

Γι’ αυτό, πριν πετάξετε τη σκούφια σας στα ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις για φθηνότερο ρεύμα (ούτε κι αυτό θα ισχύει) ενημερωθείτε και ενημερώστε:

[one_half last=”no” class=”” id=””]

S.O.S – Έρχονται οι ‘έξυπνοι’ μετρητές! (βίντεο που πρέπει να δείτε!)

[/one_half] [one_half last=”yes” class=”” id=””]

Έξυπνοι μετρητές: Πόσο ‘ηλίθιοι’ είμαστε;

[/one_half]

Αν το μνημόνιο σας φαίνεται βαρύ και αβάσταχτο, σας μιλάω ειλικρινά, πιο βαρύς κι αβάσταχτος θα είναι ο “έξυπνος μετρητής” στο σπίτι σας, που θα βουίζει μέρα νύχτα στο κεφάλι σας και θα απειλεί την ίδια τη ζωή σας!!!

[button link=”http://nea.allnewz.gr/?page_id=20266″ color=”lightgray” size=”xlarge” type=”3d” shape=”pill” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”” icon=”fa-key” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Κίνημα Επιβιώνουμε[/button]

 

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια