Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

«Περίεργοι σχηματισμοί» στον ουρανό της Cape Town και… η «εξήγηση» του μετεωρολόγου

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Τον γύρο του κόσμου κάνουν μέσω διαδικτύου περίεργοι σχηματισμοί που καταγράφηκαν με φωτογραφική μηχανή στον ουρανό της Cape Town στη Ν. Αφρική

Κάτοικοι της περιοχής απαθανάτισαν τους εν λόγω σχηματισμούς τους οποίους χαρακτήρισαν ως «σύννεφα με σχήμα UFO».

Μιλώντας στο ABC ο μετεωρολόγος Daniel Peck ανέφερε πως τα σύννεφα αυτά ονομάζονται «φακοειδή» και αποτελεί ένα αρκετά σύνηθες φαινόμενο.

«Τα φακοειδή σύννεφα συνήθως συναντώνται κοντά σε οροσειρές» συνέχισε ο μετεωρολόγος και εξήγησε: «Ο αέρας φυσά, χτυπά τις οροσειρές, υψώνεται και το σύννεφο σχηματίζεται στις βουνοκορφές, συνήθως ευθυγραμμισμένο κάθετα στην κατεύθυνση του ανέμου».

Αχαχαχα! Οι εξηγήσεις είναι τελείως για γέλια! Αφήστε το, ρε καιρολόγοι, μην το κουράζετε άλλο!

Στο μεταξύ χτες και στην Ελλάδα “κοπανήθηκαν” κάτι ουφο-σύννεφα στις βουνοκορφές, ακόμα κι όταν δεν υπήρχαν …. βουνοκορφές, αλλά μια ακόμα μέρα ψεκασμών με μαυροκόκκινα ηλιοβασιλέματα:

Και πάνω από τα Καραγιάννια του δήμου Κοζάνης:

Πάντως οι εικόνες της ΝΑΣΑ πάνω από το Cape Town τη μοναδική εξήγηση μου δείχνουν είναι η γνωστή ψεκάστε-χααρπίστε!

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια