Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Δύο νεκροί από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στη Λευκάδα

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Δύο νεκρές γυναίκες και τέσσερις ελαφρά τραυματίες άφησε πίσω της η ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 9:10 το πρωί στο θαλάσσιο χώρο 15 χιλιόμετρα δυτικά της Λευκάδας

Ο σεισμός, o οποίος έχει προκαλέσει πολλές ζημιές στο νησί, είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μια 60χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή όταν ένας μεγάλος βράχος, αποκολλήθηκε από το βουνό και με δύναμη προσέκρουσε στην παραλία όπου βρισκόταν στην Πόντη Βασιλικής. 

Επίσης, μία 72χρονη γυναίκα στο χωριό Αθάνι βρήκε τραγικό θάνατο στον στάβλο της, όταν καταπλακώθηκε από ένα τοιχίο. 

Επίσης, σύμφωνα με τον αντιπεριφεριάρχη Λευκάδας, Θεόδωρο Χαλικιά, τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά σε διαφορετικά σημεία του νησιού. Ειδικότερα, στο νοσοκομείο του νησιού έχουν μεταφερθεί: ένα αγόρι 12 ετών από το χωριό Βασιλική, μια γυναίκα 88 ετών από το χωριό Πινακοχώρι, ένα αγόρι 10 ετών από την περιοχή της Λυγιάς και ένας άνδρας 45 ετών από τη Λευκάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, στο χωριό Αθάνι έχουν εντοπιστεί πολλά προβλήματα σε σπίτια και σε εκκλησίες της περιοχής, και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. 

Επίσης, σοβαρές είναι οι ζημιές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, νοτιοδυτικά της Λευκάδας, ιδιαίτερα στην περιοχή του Αγίου Νικήτα. Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες από τη δημοτική ενότητα Απολλωνίων έχουν «κοπεί» οι παραλιακοί δρόμο όπως είπε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κατηφόρης.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο εκτιμά το μέγεθος σε 9,4 βαθμούς – το σύνηθες βάθος που χτυπάει το HAARP.

Δυο γυναίκες… δεν βαριέσαι, έτσι κι αλλιώς μείωση πληθυσμού έχουμε, δυο πάνω, δυο κάτω τι να λέει…

Ελληνικέ λαέ, επιτέλους ξεσηκώσου!

[button link=”http://nea.allnewz.gr/?page_id=20266″ color=”lightgray” size=”xlarge” type=”3d” shape=”pill” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”” icon=”fa-key” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Κίνημα Επιβιώνουμε[/button]

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια