Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝 Παρατηρητήριο σεισμών

Σεισμός 4,1 βαθμών στην Κεφαλονιά μετά τους τελευταίους χημικούς αεροψεκασμούς

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιόνιο Πέλαγος στις 05:14 ώρα Ελλάδας σήμερα

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χλμ – δεν έχει εκδοθεί ακόμα η αναθεωρημένη λύση.

Η δόνηση προέρχεται από απόσταση 284 δυτικά-βορειοδυτικά της Αθήνας, και το επίκεντρο εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 8 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά του Φισκάρδου στη Κεφαλονιά.

Προηγήθηκαν τρεις συνεχείς μέρες βάρβαρων χημικών αεροψεκασμών και μέγιστης δραστηριότητας του HAARP. Η κατάσταση θεωρούμε ότι έχει αρχίσει να ξεφεύγει και το «Κίνημα Επιβιώνουμε» έχει καλέσει σε δράση τους Έλληνες πολίτες για να μελετήσουν το θέμα μαζικών αγωγών. Η… “ιδέα” ήταν πρόταση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όταν πήραμε να καταγγείλουμε τους χημικούς αεροψεκασμούς και τις επιπτώσεις στην υγεία μας και το περιβάλλον!

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν μέσω της ομάδας του Κινήματος Επιβιώνουμε στο facebook ή μέσω μέηλ.

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια