Εμπόλεμη Ζώνη

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αθήνα – Πλημμύρισε ο υπόγειος στο Φαληρικό Δέλτα

Σοβαρά προβλήματα έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας και στο λεκανοπέδιο

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί περισσότερες από 60 κλήσεις, εκ των οποίων οι 40 είναι για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων εξαιτίας των δυνατών ανέμων και 20 για αντλήσεις υδάτων από ισόγεια και υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων.

Οι κλήσεις που δέχεται η Πυροσβεστική είναι από διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά κυρίως από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Περιστέρι, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

Κλειστή λόγω λιμνάζοντων υδάτων είναι η οδός Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας έως Πέτρου Ράλλη και ο υπόγειος που οδηγεί από την παλαιά παραλιακή στην Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου.

Δεκάδες προβλήματα αντιμετώπισε το πρωί όμως η Ήπειρος. Στην Κέρκυρα σημειώθηκε ανεμοστρόβιλος, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές, ενώ πλημμυρικά φαινόμενα αντιμετώπισαν η Ηγουμενίτσα, η Πρέβεζα και η Άρτα.

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares