Εμπόλεμη Ζώνη

Καταστροφικός τυφώνας στις Φιλιππίνες – 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Καταστροφικός τυφώνας στις Φιλιππίνες – 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Τραγικός ήταν ο απολογισμός του τυφώνα Melor, ο οποίος έπληξε τις Φιλιππίνες αφού αρκετοί άνθρωποι και πάλι έχασαν τη ζωή τους.

Με την ταχύτητα των ανέμων να ξεπερνούν τα 170 χλμ την ώρα και τις πλημμύρες να αφήνουν χωρίς νερό και ρεύμα περισσότερα από 500 σπίτια, ο τυφώνας Melor άφησε πίσω του συντρίμμια και πένθος στις ανατολικές Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με τις αρχές 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ αγνοούνται ακόμη τρεις από το καταστροφικό πέρασμα του Melor, ο οποίος τώρα κινείται προς τη Νότια Κίνα.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν αποφασίσει ότι για όλα τα ακραία καιρικά φαινόμενα ευθύνεται η κλιματική αλλαγή. Τέλος. Ούτε ότι υπήρχαν ανέκαθεν, ούτε κατά διάνοια φυσικά ότι κάποια μπορεί να είναι και κατασκευασμένα. Ό,τι κι αν συμβεί από δω και πέρα, λέγεται κλιματική αλλαγή. Βασιλικότεροι του βασιλέως, αφού και ο Κάρολος της Αγγλίας θεωρεί ότι ο πόλεμος στη Συρία γίνεται λόγω κλιματικής αλλαγής.

Καλώς την ονομάζουν “εκκλησία”. Τόση πίστη μαζεμένη δεν τη συναντάς πια σε καμία άλλη θρησκεία. Είναι δε τόσο δυνατή που δημιουργεί και κυματάκια στα νέφη και τους τυφώνες, λες και τα διαπερνούν ηλεκτρομαγνητικά κύματα…

I rest my case…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares