AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη

Όλη η ‘ανομβρία’ καταλήγει στη Βρετανία – Πνίγηκαν και πάλι στη βόρεια Αγγλία!

Όποιον “χειραγωγό” καιρού κι αν ρωτήσετε, από τον πρώτο βροχοποιό που ιόνισε την ατμόσφαιρα, ως τον Ράιχ και τις ανίερες τεχνικές του, μέχρι και την 3D με την οποία συνεργάζεται ο ΕΛΓΑ θα σας πουν ακριβώς το ίδιο πράγμα:

«Δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε την υγρασία, δεν μπορούμε να τη δημιουργήσουμε εκ του μηδενός, μπορούμε μόνο να την πάμε πέρα δώθε ή να της αλλάξουμε μορφή – από νερό σε χιόνι, από χαλάζι σε νερό κ.λ.π.»

Η “καλοκαιρία” που είχε η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες (πολύ ευνοϊκή για τη συνεχή ροή προσφύγων), αλλά και το περισσότερο μέρος της Ευρώπης, δεν ακούμπησε την Βρετανία. Αντιθέτως, όσο εμείς ανομβρία τόσο εκείνοι πνίγονται στο νερό.

Το σκηνικό από αρχές Δεκεμβρίου πάνω κάτω το ίδιο, σε σημείο που αναρωτιέσαι ποιος ο λόγος να ανεβάσω νέες φωτογραφίες;

Εκατοντάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη βόρεια Αγγλία καθώς πολλές περιοχές έχουν πλημμυρίσει από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και χιλιάδες κατοικίες έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της Αγγλίας κήρυξε σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» τις περιοχές αυτές και κάλεσε τους κατοίκους «να λάβουν μέτρα για την ασφάλειά τους».

«Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, βρέχει καταρρακτωδώς από χθες το βράδυ» είπε ο Λι Φρέιζερ, ένας κάτοικος του Τοντμόρντεν, στην κομητεία του δυτικού Γιορκσάιρ. «Είναι τρομακτικό» ανέφερε από την πλευρά της μια κομμώτρια από το χωριό Γουέιλι της κομητείας Λάνκασιρ, όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από τα νερά. «Δεν υπάρχουν άλλα σακιά με άμμο (για την κατασκευή πρόχειρων φραγμάτων). Οι άνθρωποι έχουν πανικοβληθεί» πρόσθεσε.

Στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί για να βοηθήσουν τους κατοίκους και να απομακρύνουν όσους κινδυνεύουν. Το πρωί το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως για να εξετάσει την κατάσταση.

Η ίδια περιοχή που είχε πληγεί και στις αρχές Δεκεμβρίου με ζημιές που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Μια ολόκληρη παμπ την… ήπιε το νερό!

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Εδώ καταγράφεται όλος ο χάρτης της “κρίσης πλημμυρών”. Γιατί αν δεν έχεις μνημόνια, αν δεν έχεις πρόσφυγες, αν δεν έχεις τζιχαντιστές, θα έχεις τουλάχιστον μια “κρίση πλημμυρών” – τι σκατά, έτσι χωρίς κρίση θα την βγάλεις; Πως θα νιώθουν οι πολίτες στην τσίτα, χωρίς κάποια μορφή κρίσης και αφορμή να ζουν ανάμεσα σε στρατιώτες και αστυνομία που τρέχουν για… το καλό τους;

κρίση πλημμυρών

Ε; Είδατε πόσο καλά δουλεύει ο κρατικός μηχανισμός; Όχι παίζουμε! Μάθε, λοιπόν, να μην ζεις ανέμελα, πολίτη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, συνεργάσου κι εδώ είμαστε εμείς, έτοιμοι να σε σώσουμε, από… τα προβλήματα που σου δημιουργούμε! Γιούπι!!!

© AllNewz


πρόσφατα στην AllNewz

[blog number_posts=”6″ cat_slug=”” exclude_cats=”” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”35″ meta_all=”yes” meta_author=”no” meta_categories=”yes” meta_comments=”no” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” paging=”yes” scrolling=”pagination” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”6″ layout=”grid” class=”” id=””][/blog]

 

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares