Εμπόλεμη Ζώνη

Πιο HAARP… πεθαίνεις!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Συνεχίζονται τα παιγνίδια με τον καιρό – η Ελλάδα για μια ακόμα φορά στην πρίζα!

Έναν χειμώνα της προκοπής δεν μας αφήνουν να έχουμε. Εδώ στην περιοχή της Μαγνησίας στεγνώσαμε 4 μήνες χωρίς βροχή. Τώρα περιμέναμε χιόνι.

Από χτες, που δεν ήρθε, σήμερα που θα συνεχιζόταν για μέρες, τελικά ένα πασπάλισμα προς το παρόν.

Από χτες το meteo.gr έδειχνε από το μεσημέρι και μετά κανονική χιονόπτωση για πολλές μέρες non-stop. Σήμερα, το γύρισε σε… Καλαματιανό καιρό!

Στιγμιότυπο 2015-12-31, 2.33.31 μμ

Το νερό νεράκι θα πούμε σε λίγο αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση και… τι θα πουλήσουμε μετά στο Ισραήλ που… Βολο-δέρνει τα νερά του Πηλίου;

Κάποιος βάζει το χεράκι του, ή αλλιώς οι κρατικοί μας μετεωρολόγοι θα πρέπει να παραιτηθούν για τις άκυρες προγνώσεις τους ακόμα και της επόμενης ή μεθεπόμενης μέρας:

Γ. Την Παρασκευή (Πρωτοχρονιά) σταδιακά θα περιοριστούν στα ορεινά - ημιορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής - ανατολικής Στερεάς (πιθανόν στα  βόρεια και ανατολικά της Αττικής), της Εύβοιας, της Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης και θα εξασθενήσουν κυρίως στις νησιωτικές περιοχές.

“ Την Παρασκευή (Πρωτοχρονιά) σταδιακά θα περιοριστούν στα ορεινά – ημιορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής – ανατολικής Στερεάς (πιθανόν στα
βόρεια και ανατολικά της Αττικής), της Εύβοιας, της Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης και θα εξασθενήσουν κυρίως στις νησιωτικές περιοχές.

Δηλαδή, αύριο θα σταματούσε το “Σιβηρικό κύμα ψύχους” σε όλη την Ελλάδα, εδώ όμως θα συνεχιζόταν η χιονόπτωση. Ε… άργησε να αρχίσει και σταμάτησε πριν της ώρας της!

Κι όλα αυτά γιατί έτσι θέλησαν οι χειραγωγοί του καιρού. Το HAARP από χτες καλά κρατεί και, εκτός όλων των καιρικών επεμβάσεων, μας γαζώνει και τον εγκέφαλο!

Haarp

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια