Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Τι πρέπει να κάνετε για να μην πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας

Δεν πληρώνουμε τα τέλη κυκλοφορίας με τον κάτωθι τρόπο:

Παίρνουμε ένα παράβολο του 1,00 ευρώ από το ταμείο της εφορίας, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και στην αιτιολογία γράφουμε ότι είναι έναντι των τελών κυκλοφορίας για το 2015 του αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας ………………………. Γράφουμε τον αριθμό του παραβόλου στην αρχή του κειμένου της δήλωσης που θα καταθέσουμε στο πρωτόκολλο της εφορίας.

(Με το γραμμάτιο πληρωμής –παράβολο ………………..κατέβαλα το ποσόν του 1,00 ευρώ κλπ).

Μετά συρράπτουμε το σώμα του παραβόλου στην πίσω πλευρά της δήλωσης κι αφού την συμπληρώσουμε και την υπογράψουμε, την βγάζουμε φωτοτυπία.

Στην φωτοτυπία συρράπτουμε το απόκομμα του παραβόλου.

Κατόπιν, πάμε πρώτα στον διευθυντή της εφορίας για να χαρακτηρίσει την δήλωση (δηλαδή να βάλει υπογραφή και να γράψει ότι θα πάει στο τμήμα αυτοκίνητων) κι αφού το κάνει, πάμε στο πρωτόκολλο της εφορίας.

Καταθέτουμε την πρωτότυπη κι αφού της δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου, ζητάμε να βάλουν την σφραγίδα του πρωτόκολλου επάνω στην φωτοτυπία.

Αν αρνηθούν και μας πουν ότι θα μας δώσουν χαρτάκι με τον αριθμό του πρωτοκόλλου, τότε θα τους πούμε να βάλουν την σφραγίδα του πρωτοκόλλου στην φωτοτυπία, αλλιώς επί τόπου θα καταθέσουμε αίτηση να μας δώσουν θεωρημένο αντίγραφο του εγγράφου που καταθέσαμε και θα αναγκαστούν να το βγάλουν φωτοτυπία, να το σφραγίσουν και να μας το δώσουν.

Λέγοντας το ανωτέρω, πάντα βάζουν την σφραγίδα του πρωτοκόλλου στην φωτοτυπία που τους δίνουμε.
Με αυτό κυκλοφορούμε κανονικά και δεν μπορεί να μας γράψει η τροχαία, διότι ο νόμος λέει ότι κόβεται κλήση όταν δεν έχουμε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Γιατί πληρώνουμε 1,00 ευρώ έναντι;

Εμείς -επειδή ευρισκόμεθα υπό κατοχή- αρνούμεθα να πληρώσουμε κάθε φόρο προς την εφορία, κι ένας από αυτούς είναι και τα τέλη κυκλοφορίας.

Ο λόγος της αρνήσεώς μας είναι ότι, αφ ενός το μεγαλύτερο μέρος των φόρων είναι προϊόν απάτης σε βάρος μας, δηλαδή παράνομοι (π.χ. 233 δισ. κλπ), αφ εταίρου οι φόροι που πρέπει να πληρωθούν δεν πάνε εκεί που ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι, αλλά στις τσέπες τοκογλύφων-συνεργών εις την απάτη.

Για να μην μπορούν να μας ακουμπήσουν για την άρνηση πληρωμής, καταθέτουμε το εξώδικο των 16 σελίδων στην εφορία, όπου με την φιλοσοφία του -αλλά και την νομική βάση που στηρίζεται- μέχρι τώρα έχουμε τα πρακτικά αποτελέσματα της ακυρώσεως πλειστηριασμού και αναβολές δικαστηρίων από τις μηνύσεις που είχαν κάνει οι εφοριακοί.

Το εξώδικο λοιπόν καλύπτει ΚΑΙ τα τέλη κυκλοφορίας.

Όμως για τα τέλη έχουμε το πρόβλημα ότι αν μας σταματήσει ο τροχονόμος θα μας κόψει κλήση.

Αυτό το λύνουμε με την διαδικασία του 1,00 ευρώ έναντι των τελών κυκλοφορίας που καταθέτουμε.

Κι αυτό διότι, ο νόμος λέει ότι μας κόβει κλήση αν δεν έχουμε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχει νόμος που να λέει ότι κόβει κλήση αν έχουμε δώσει έναντι των τελών κυκλοφορίας.

Αν λοιπόν μας κόψουν κλήση και γράψουν τον νόμο που αναφέρει ότι δεν έχουμε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, έχουν κάνει ψευδή δήλωση και παράβαση καθήκοντος.

Θα στραφούμε τότε εναντίον τους με μήνυση και αγωγή.

Γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν έχουν γράψει κανέναν μας, όταν τους ενημερώνουμε ότι έχουμε δώσει έναντι των τελών και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον νόμο που αναφέρει ότι δεν έχουμε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας.

Διπλασιασμός τελών

Οι εφοριακοίμέχρι τώρα σε άλλους έχουν διπλασιάσει τα τέλη κυκλοφορίας και σε άλλους φαίνεται ότι δεν τα χρεωστάνε.

Μετά και την κατάθεση του 1,00 ευρώ για τα τέλη του 2015, κι εφ όσον τα διπλασιάσουν, θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει…

Περίπτωση κατατεθειμένων πινακίδων κυκλοφορίας

Όσοι έχουν ήδη καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους -είτε πρόσφατα, είτε παλαιότερα- μπορούν να κάνουν άρση ακινησίας με τις ισχύουσες προβλεπόμενες διατάξεις και να καταβάλουν το ανάλογο αντίτιμο τελών κυκλοφορίας του τρέχοντος μηνός.

Κατόπιν αυτού, να κάνουν όλη την προαναφερόμενη διαδικασία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας με έναντι 1,00 ευρώ.

Μεταβίβαση αυτοκινήτου

Αν θέλουμε να μεταβιβάσουμε το αυτοκίνητο, τότε θα πρέπει να πληρώσουμε τα τέλη και πιθανόν και διπλά.

Κι αυτό διότι σε άλλους τα έχουν διπλασιάσει και σε άλλους δεν φαίνεται καν ότι τα χρεωστάνε.

Όμως σε περίοδο κατοχής δεν πουλάμε τίποτε και προπάντων στις τιμές που έχουν ρίξει και συνεχίζουν να ρίχνουν οι ίδιοι οι κατακτητές και οι δοσίλογοι συνεργάτες τους, για να μας πάρουν τα πάντα τζάμπα και με απάτη.
Όποιος θέλει να πληρώνει απατεώνες είναι δικαίωμα του, αλλά καλά θα κάνει να σκεφτεί αν αύριο θα έχει δουλειά, άρα και εισόδημα για να πληρώνει.
Αν έχει δουλειά, θα έχει τα ίδια σημερινά εισοδήματα, ή θα μειωθούν και δεν θα μπορεί να πληρώνει τους φόρους που έχουν βάλει, αλλά και τους νέους που θα βάλουν;

Την απάντηση να μην την δώσει σε εμάς αλλά στα παιδιά του, όταν θα του κάνουν την ερώτηση: Μπαμπά-Μαμά, αφού το ξέρατε, γιατί το κάνατε;

Τυπώστε τα 2 έγγραφα πατώντας το ΕΔΩ :

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ πατήστε ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ πατήστε ΕΔΩ

Τη δήλωση για την τροχαία την έχουμε στο αυτοκίνητο και είναι τα λόγια που λέμε στον τροχονόμο εάν μας σταματήσει και μας πει ότι θα μας κόψει κλήση επειδή δεν έχουμε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Εάν δεν μπορούμε να του τα πούμε προφορικά, του δίνουμε τη δήλωση για να την διαβάσει.

Για οποιοδήποτε επιπλέον πρόβλημα τη στιγμή του συμβάντος, καλέστε στα τηλέφωνα του σωματείου.

πηγή: antistasitora.org

Επίσης και η ομάδα κ.α.π.α κάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία: sotos206.gr

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares