Ατζέντα 21 Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝 Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Το εστιατόριο που καταργεί τους σερβιτόρους

Όλο και περισσότερα επαγγέλματα βαίνουν προς κατάργηση. Η νέα “τάση” τώρα είναι στα σπάργανα, αλλά ανδρώνεται με ταχύ ρυθμό. Η διατροφή της: θέσεις εργασίας!

Το Παγκόσμιοι Οικονομικό Φόρουμ που γίνεται κάθε τέλος του Ιανουαρίου στο Νταβός, έχει θέμα συζήτησης «Η 4η βιομηχανική επανάσταση». 

Εκεί μαζεύεται η αφρόκρεμα της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής ελίτ και… χαράσσουν πορεία. Θα είναι και ο Τσίπρας εκεί.

«Η 4η βιομηχανική επανάσταση», όπως την αποκαλούν, στην ουσία είναι η κατασπάραξη θέσεων εργασίας από την τεχνολογία. 

Η περίπτωση του εστιατορίου που θα δείτε παρακάτω, δεν είναι η πρώτη και η μοναδική. Προβάλλεται όμως για μια ακόμα φορά, ως “έξυπνη” επιχειρηματική κίνηση, για “έξυπνους” καταναλωτές, με “έξυπνη” τεχνολογία που σκάβει “έξυπνα” το λάκκο των επόμενων γενεών.

Χιλιάδες θα είναι τα επαγγέλματα που θα καταργηθούν στο μέλλον, στο εγγύς μέλλον, και θα δημιουργήσουν νέες στρατιές ανεργίας, στο όνομα της «βιώσιμης ανάπτυξης» που τρώει τα παιδιά της. Το χειρότερο όμως όλων, είναι ότι τα παιδιά της επιλέγουν μόνα τους να φαγωθούν, αφήνοντας τους εαυτούς τους να παρασυρθούν από το γλυκό, όμως θανατηφόρο δάγκωμα της τεχνολογίας…

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

 

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια