AllNewz αποκλειστικό Επιβιώνουμε Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝 Πνευματικότητα

Γενετική τροποποίηση εμβρύων προ των πυλών – Το τέλος της πνευματικότητας του ανθρώπου;

Βρετανοί ερευνητές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν σειρά πειραμάτων

Ερευνητές του Ινστιτούτου Francis Crick στη Βρετανία είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν πειράματα γενετικής τροποποίησης εμβρύων. Η έρευνα αυτή θα βοηθήσει σύμφωνα με τους εμπνευστές της στην καλύτερη κατανόηση των αρχικών σταδίων της δημιουργίας της ζωής, στην ανάπτυξη νέων αποτελεσματικότερων μεθόδων και θεραπειών γονιμότητας, στον εντοπισμό των αιτιών που οδηγούν σε επαναλαμβανόμενες αποβολές και σε πολλά άλλα σημαντικά ερευνητικά πεδία.

Ομως πρόκειται για μια επαναστατική μεν αλλά και αρκετά αμφιλεγόμενη έρευνα για αυτό και απαιτείται έγκριση από τις αρμόδιες βρετανικές αρχές για να ξεκινήσει. Η ερευνητική ομάδα υπέβαλε την σχετική αίτηση στην υπηρεσία Ανθρώπινης Γονιμοποίησης και Εμβρυολογίας και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η υπηρεσία αποφάσισε να την εγκρίνει και θα καλέσει τους ερευνητές τα επόμενα 24ωρα να δώσουν κάποιες επιπλέον εξηγήσεις πριν ανακοινώσει την απόφαση της.

Τι θα κάνουν

[pullquote]

Οι ερευνητές θα παίρνουν ένα γονιμοποιημένο ωάριο και θα προχωρούν στη γενετική τροποποίηση του εξαλείφοντας κάποια γονίδια.[/pullquote]

Οι ερευνητές θα τροποποιήσουν γονίδια εμβρύων που θα προέρχονται από γονιμοποιημένα ωάρια τα οποία θα δωρίσουν ζευγάρια που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης και θεωρούν ότι έχουν ένα ικανό αριθμό γονιμοποιημένων ωαρίων για την προσπάθεια τους και μπορούν να δώσουν στην έρευνα τα πλεονάζοντα. Οι ερευνητές θα παίρνουν ένα γονιμοποιημένο ωάριο και θα προχωρούν στη γενετική τροποποίηση του εξαλείφοντας κάποια γονίδια.

Θα παρακολουθούν την ανάπτυξη του ωαρίου για διάστημα μιας εβδομάδας και στη συνέχεια θα το καταστρέφουν. Ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν με αυτόν τον τρόπο να αποκρυπτογραφήσουν τους γονιδιακούς μηχανισμούς που μετατρέπουν ένα «φρέσκο» γονιμοποιημένο ωάριο σε ένα υγιές έμβρυο. «Αν και οι έρευνες σε ποντίκια και άλλα ζώα έχουν βοηθήσει τους επιστήμονες να μάθουν πολλά πράγματα για την ανάπτυξη των εμβρύων εντούτοις είναι απαραίτητο να γίνουν μελέτες σε ανθρώπινα έμβρυα για να φωτιστούν τα πρώτα στάδια ανάπτυξης τους» αναφέρουν τα μέλη της ερευνητικής ομάδας.

Υπέρ και κατά

Η συγκεκριμένη έρευνα έχει προκαλέσει θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις. «Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα σε θεμελιώδες επίπεδο της επιστημονικής έρευνας. Οι επαναλαμβανόμενες αποβολές επηρεάζουν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων και το πρόβλημα δεν έχει ερευνηθεί σε βάθος. Όταν συμβαίνει μια αποβολή οι γιατροί λένε συνήθως στα ζευγάρια απλά να προσπαθήσουν ξανά. Είναι πολύ σημαντικό να αυξήσουμε τις γνώσεις μας πάνω σε αυτό το πρόβλημα» αναφέρει η Σάρα Νόρκρος, στέλεχος της οργάνωσης Progress Educational Trust που βοηθά άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας και γενετικών ασθενειών. «Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε μορφή έρευνας που εμπεριέχει την καταστροφή ανθρώπινων εμβρύων» δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Comment on Reproductive Ethics.

Ποια γονίδια;

Πολύ βολικό, όπως πάντα το ιατρικό άλλοθι της κάθε ανίερης επιστημονικής επέμβασης στα δημιουργήματα του Θεού και ειδικά σε εκείνο που θεωρείται “κατ’ εικόνα και ομοίωση Του”, τον άνθρωπο.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, η ίδια η Φύση αποφάσιζε τι θα δώσει και τι θα πάρει. Και πολλές φορές έδινε ασθένειες όταν κάποια πράγματα πήγαιναν ενάντια της, ενάντια στους θεϊκούς κανόνες, π.χ. αιμομιξία, καταχρήσεις κ.λ.π. Η κληρονομικότητα κάποιων ασθενειών είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που θέλει ειδική ανάλυση, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα εμφανίζουν κάποιοι ‘ειδικοί’. Οι ‘ειδικοί’ που εξυπηρετούν συμφέροντα της μεγάλης φαρμακευτικής βιομηχανίας, αλλά και πολλών άλλων βιομηχανιών όλης αυτής της άρχουσας τάξης, που δημιουργεί τα προβλήματα και μετά δήθεν προσφέρει και τις λύσεις.

Κι αναρωτιέται κανείς τι κρύβεται πίσω από την “αφαίρεση κάποιων γονιδίων”. Και ιδού το σκεπτικό της ανησυχίας:

Συνέχεια λέμε – και όχι άδικα – ότι θέλουν μείωση και έλεγχο των πληθυσμό. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί της παγκόσμιας ελίτ που το έχουν δηλώσει ορθάνοιχτα. Από την άλλη, εδώ και χρόνια, μην πως αιώνες, ο 21ος αιώνας πιστευόταν ότι θα είναι ο αιώνας της συλλογικής αφύπνισης του πνεύματος. Μια τέτοια αφύπνιση θα σήμαινε και το τέλος του ελέγχου των πληθυσμών. Συλλογική συνείδηση αφυπνισμένη, για το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων, σημαίνει τέλος του φόβου, τέλος της υλικής εξάρτησης άρα και του εκβιασμού μέσω αυτής, τέλος στην εξαπάτηση μέσω ψεύδους και χειραγώγησης, τέλος στις ψευδαισθήσεις.

Άντε να κάνει κουμάντο η παγκόσμια ελίτ μερικά δισεκατομμύρια τέτοιων ανθρώπων, που έχουν υψηλούς στόχους για τις κοινωνίες τους και δεν είναι πρόθυμοι να εξαπατηθούν. Που θέλουν να βάλουν τέλος στην ανισότητα, στον πόνο και τη δυστυχία και δεν θέλουν μια χούφτα νοματαίοι να θρέφονται σε βάρος όλου του πλανήτη. Που θέλουν πνευματική ζωή και όχι τα όσα τα “σοφά πρωτόκολλα των σοφών σιωνιστών” υπαγορεύουν.

Κι έτσι, ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν αυτή την εξέλιξη θα μπορούσε να είναι η επέμβαση στην ανάγκη του ανθρώπου να ανέβει πνευματικά. Υπάρχει κάτι τέτοιο σε γονίδιο; Όπως φαίνεται και υπάρχει και το ανακάλυψαν – διαβάστε:

Οι Παγκοσμιοποιητές κατά του “γονιδίου του Θεού”

Τι θα συμβεί, λοιπόν, αν αρχίσουν να γεννιούνται τέτοια παιδιά, χωρίς το συγκεκριμένο γονίδιο; Τι θα συμβεί αν αυτά τα παιδιά ζευγαρώσουν με κοινούς θνητούς; Πολύ απλά, σε λίγα χρόνια οι πνευματικοί άνθρωποι θα είναι μειοψηφία ‘ελαττωματικών γεννήσεων’, άτομα με ‘ειδικές ανάγκες’, περιθωριοποιημένα και στοχοποιημένα. Ενώ τα νέα άψογα ανθρωπάκια, θα είναι το αντίστοιχο των ανδροειδών, τα… ρομποτοειδή! Άνθρωποι εργαστηριακά κατασκευασμένοι να μοιάζουν με καλά κουρδισμένα ρομπότ.

Το χειρότερο είναι ότι συνέχεια μιλάμε για οικονομικές κρίσεις και καιρικές επιθέσεις και ανισότητες κλπ αλλά θα έπρεπε κανονικά για ένα και μόνο να μιλάμε: Για το ότι αυτός ο πόλεμος είναι ο πρώτος αληθινά ιερός πόλεμος κατά όλης της Ανθρωπότητας, που όμοιος του δεν έχει ποτέ υπάρξει!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares