Εμπόλεμη Ζώνη

Και σου ‘κανε ένα ουράνιο τόξο το HAARP!

Τι ένα λέω; Δυο ήταν και οι Νεοϋορκέζοι ενθουσιασμένοι βλέποντας το μετά τη γερή νεροποντή

Μετά από ώρες αδιάκοπης βροχής, ένα “εντυπωσιακό διπλό ουράνιο τόξο” εμφανίστηκε πάνω από την πόλη της Νέας Υόρκης.

Η βροχή – ρεκόρ επιφύλασσε μια έκπληξη στους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό φαινόμενο, το οποίο αποτύπωσαν με τις φωτογραφικές τους μηχανές και τα smartphone τους ανεβάζοντας υπέροχα στιγμιότυπα στα social media.

Το διπλό ουράνιο τόξο θάμπωσε τους κάτοικους, αποζημιώνοντάς τους από τα προβλήματα που τους προκάλεσε η ραγδαία βροχόπτωση.

Ο ασυνήθιστα βροχερός καιρός μπορεί να αποδοθεί στο φαινόμενο Ελ Νίνιο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Αυτάαα γράφουν τα μίντιααα!

Η αλήθεια είναι ότι στις 10 Ιανουαρίου η Νέα Υόρκη έγινε Βενετία, και το National Weather Service ανέφερε ότι τόσο νερό έχει να πέσει από το 1881!  Καλού κακού, όποιος μπορεί ας τσεκάρει την πληροφορία των τρομολάγνων καιρολόγων.

Για όλα αυτά τώρα φταίει το Ελ Νίνιο, ή μπορεί και η Κλιματική Αλλαγή και δεν φταίει ποτέ αυτό: Το χααρπ πήγε Νέα Υόρκη πριν τον κατακλυσμό!

New York HAARP

Κανένα ουάου εδώ κανείς;

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares