Εμπόλεμη Ζώνη

Άνεμοι – Ποδοσφαιρικές ομάδες: 1 – 0!

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Αεροπορικές περιπέτειες για ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο λόγω ισχυρών ανέμων

Το αεροπλάνο τους δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στην Αθήνα και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη

Νύχτα αγωνίας και ταλαιπωρία για τις αποστολές τριών ομάδων κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα. Οι ομάδες μπάσκετ της ΑΕΚ και του Φάρου, καθώς και αυτή ποδοσφαίρου του Ατρόμητου έζησαν μια μεταμεσονύκτια περιπέτεια κατά την επιστροφή στη βάση τους λόγω των θυελλωδών ανέμων. 

Η πτήση τους είχε προγραμματιστεί για τις 23:45, αλλά τελικά αναχώρησε μια ώρα μετά. Φτάνοντας πάνω από τον εναέριο χώρο της Αθήνας το αεροσκάφος ήταν αδύνατο να προσγειωθεί με ασφάλεια λόγω των θυελλωδών ανέμων και έτσι επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν υπομονή και τελικά αναχώρησαν με νέα πτήση, που έφτασε με ασφάλεια στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, ενώ αντίθετα η αποστολή του Φάρου επέλεξε την ασφάλεια της μετακίνησης με τρένο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Εμ… HAARP είναι αυτό. Όταν δουλεύει μας δίνει και καταλαβαίνουμε. Σε λίγο εικόνες και βίντεο από την καιρική επίθεση, Μείνετε συντονισμένοι…

Η φωτό ωραία, ε;

[separator style_type=”single” top_margin=”4″ bottom_margin=”4″ sep_color=”#dd9933″ icon=”” width=”4″ class=”” id=””]

διαβάστε ακόμα:

Κόπηκε στα δυο η γέφυρα του Πηνειού λόγω βροχοπτώσεων

Related posts

Σαρωτικό πέρασμα τυφώνα στις Φιλιππίνες

AllNewz

Έφτασε η ραδιενέργεια και στην Ελλάδα!

AllNewz

Χτυπούν με απανωτούς σεισμούς τ’ αδέλφια μας στην Ιταλία!

AllNewz