Εμπόλεμη Ζώνη

Βόμβα χιονοθύελλα θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες τις ΗΠΑ

Για καιρική βόμβα ετοιμάζονται στις ΗΠΑ

Μία εξαιρετικά ισχυρή χιονοθύελλα αναμένεται να χτυπήσει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ που θα επηρεάσει το ένα τρίτο της χώρας, με χιονοπτώσεις που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μετεωρολόγων θα φθάσουν τα 76 εκατοστά. Οι πολίτες της χώρας σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τρόφιμα και προμήθειες, καθώς έχουν ήδη προειδοποιηθεί να αποφεύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας.

Οι πολιτείες των ανατολικών ακτών έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η εθνοφρουρά έχει αναπτύξει στρατιώτες για να βοηθήσουν στις περιοχές που αναμένεται να δεχθούν το ισχυρότερο πλήγμα από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας είπε ότι όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι θα υπάρξουν ισχυρές χιονοπτώσεις, βίαια ισχυροί άνεμοι, πιθανότητα να πλημμυρίσουν περιοχές, ακόμη και πιθανότητα για χιονοκαταιγίδα, όταν δηλαδή υπάρχει έντονο φαινόμενο κεραυνών κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης.

Είναι πιθανό να είναι μία ακραία επικίνδυνη καταιγίδα που θα επηρεάσει 50 εκατ. ανθρώπους πρόσθεσε ο Louis Uccellini.

Οι πολιτείες που θα δεχθούν το πλήγμα έχουν ήδη αρχίσει και λαμβάνουν μέτρα. Στην Ουάσιγκτον θα σταματήσει από το απόγευμα της Παρασκευής να λειτουργεί το μετρό και θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Κυριακή. Οι δήμαρχοι της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον συνέστησαν στους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. «Όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο καλύτερα να το βγάλει από το μυαλό του» είπε ο Bill de Blasio.

Περισσότερες από 5000 πτήσεις αναμένεται να ακυρωθούν και οι εταιρίες έδωσαν τη δυνατότητα στους επιβάτες είτε να ταξιδέψουν νωρίτερα είτε να ακυρώσουν το ταξίδι τους. 

Κατά τα άλλα διανύουμε τα θερμότερα χρόνια των τελευταίων ετών. Ουπς! Ξέχασα… κλιματική αλλαγή!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares