AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Τρόικα και ψεκασμοί: Love and marriage!

Εντάξει, κι από πριν ψέκαζαν, αλλά δεν συγκρίνεται η σφοδρότητα των ψεκασμών προ μνημονίου με το μετά μνημονίου! Φαίνεται, Τρόικα και ψεκασμοί είναι όπως λέει και το τραγούδι… Love and marriage!

Υπάρχουν μέρες που ψεκάζουν λίγο, άλλες πάλι καθόλου (όσο πάει γίνεται και πιο σπάνιο) αλλά δεν υπάρχουν μέρες που θα είναι εδώ η Τρόικα και να μην ψεκάσουν. Μάλιστα αρχίζουν με το που θα πατήσουν το πόδι τους ακόμα και τα δευτεροκλασάτα στελέχη.

Σήμερα Κυριακή, ποιος είδε τον ουρανό και δεν τον φοβήθηκε. Όλη η Ελλάδα στο χημικό. Μεταρρυθμίσεις κι άλλες θέλει η Τρόικα, πάρτε μερικά αεροπλάνα. Κι άλλη περικοπή του κατώτατου μισθού λέει η Τρόικα, φάτε κι άλλο ψέκασμα -το προεκλογικό 751 του ΣΎΡΙΖΑ θα γυρίσει ανάποδα σε 157 κι από το πολύ ψέκασμα θα μας φαίνεται… Ο – Κ !!!

Διαλύστε ασφαλιστικό, πουλήστε ασημικά, δώστε τα σπίτια σας στις τράπεζες, πληρώνετε με κάρτες (αν έχετε) βάλτε κι ένα τσιπ στον πισινό σας για γρήγορη εξυπηρέτηση – φτςςς φτςςς φτςςς κανένα πρόβλημα!

Love and marriage! You can’t have the one without the other!

Try.. try… try.. to separate them… It’s an illusion!

Κλείστε αμέσως συμφωνία με Ισραήλ για άμυνα και ενεργειακό – εεε! λέει ο Μπάιντεν! Εμένα με ρωτήσατε; Θα βάλετε και τους Τούρκους στο κόλπο. Δικό του χωράφι, βλέπετε, από τον β’ Π.Π. και μετά, το οργώνει όπως γουστάρει, το σπέρνει, μαζεύει τον καρπό ΚΑΙ το ψεκάζει!!! Αυτό το τελευταίο, που το πας;

Love and marriage, είναι αυτός κι άντε να πάρεις διαζύγιο. Και που να πας, για πες; Που είμαστε όλοι “αδέλφια” στην ίδια μαφίοζικη οικογένεια που λέγεται Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών; Η Ελλάδα; Από τα ιδρυτικά μέλη, μη χέ…. και υπέγραψε και τη Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

  1. ΙΣΟΤΗΤΑ: Στον πλανήτη τούτο κανείς δεν θα μείνει αψέκαστος
  2. ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ: Όλοι μαζί θα πεθάνετε
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Είσαι ελεύθερος να πληρώνεις τους φόρους που σου βάζουμε αλλιώς σου παίρνουμε τα πάντα και πας φυλακή. Επίσης είσαι ελεύθερος να πεις την άποψη σου φτάνει να συμφωνεί με τη δική μας. Όποιος λέει δεν υπάρχει Κλιματική Αλλαγή μπαίνει ΜΕΣΑ. Ή φυλακή ή τρελάδικο – βλέποντας και κάνοντας
  4. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Δικαίως την ορίζουμε εμείς όπως θέλουμε, συντάσσουμε μια Ατζέντα 21, αφήνουμε τα αφεντικά απέξω κι εσείς απλά “συνεργαστείτε”.

Love and marriage παντός καιρού και πασών κυβερνήσεων, δεξιά – αριστερά, όλοι ψεκάζουν! Μόνο που αυτός ο “γάμος”, όχι μόνο δεν γεννά παιδιά, αλλά σκοτώνει και τα υπάρχοντα… Δείτε το βίντεο του σημερινού έρωτα:

love and marriage

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares