Εμπόλεμη Ζώνη Παρατηρητήριο σεισμών

Φονικός σεισμός στην Ταϊβάν: 7 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στη νότια Ταΐβάν • Ο αριθμός των νεκρών κάθε ώρα ανεβαίνει • Στα 10 χλμ το εστιακό βάθος!

Στους 7 ανήλθαν οι νεκροί από τον σεισμό μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε το νότιο τμήμα της νήσου νωρίς το πρωί του Σαββάτου (04:00 τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδος την Παρασκευή), σύμφωνα με νέο απολογισμό των αρμόδιων υπηρεσιών που επικαλέστηκε το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο Chinese CTI News TV.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτό, οι άνθρωποι που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο μετά τον σεισμό ανήλθαν σε 378.

Μέχρι στιγμής πάνω από 220 άνθρωποι έχουν διασωθεί μετά τον ισχυρό αυτόν σεισμό στο νότιο τμήμα της Ταϊβάν, ο οποίος προκάλεσε την κατάρρευση τεσσάρων κτιρίων στην πόλη Ταϊνάν, ενώ ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ένα βρέφος, ένα κοριτσάκι.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων επικεντρώνονταν σήμερα το πρωί στα ερείπια πολυώροφης πολυκατοικίας που κατέρρευσε στην πόλη αυτή εξαιτίας του σεισμού, ενώ συνεχίζονται ακόμη οι προσπάθειες για τη διάσωση ανθρώπων που μπορεί να βρίσκονται παγιδευμένοι στα ερείπιά της.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι στο κτίριο αυτό ζούσαν πάνω από 200 άνθρωποι, ενώ ο δήμαρχος της Ταϊνάν διευκρίνισε πως οι ένοικοι της πολυκατοικίας ήταν 221.

Από τον σεισμό προκλήθηκαν επίσης προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο, όπως και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της νότιας Ταϊβάν.

Η Ταϊβάν, τονίζουν τώρα ΌΛΑ τα ΜΜΕ, πλήττεται συχνά από σεισμούς. Αυτό που δεν τονίζουν ωστόσο, είναι πως ο Εγκέλαδος τελευταία, παγκόσμια, έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο εστιακό βάθος ± των 10 χλμ! Το βάθος που οι ακτιβιστές λένε ότι στοχεύει το HAARP. Εδώ, ούτε μνήμη, ούτε παρατηρητικότητα!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares