Εμπόλεμη Ζώνη

Καυγάς μεταξύ Τούρκων και NASA για… τον καιρό!

[dropcap]Ο[/dropcap] Τούρκος υπουργός Δασών και Υδάτινων Πόρων, Βαϊσέλ Έρογλου, υποστήριξε ότι η Τουρκία κατέχει ανώτερη της NASA τεχνολογία όσον αφορά την πρόβλεψη του καιρού

Ο Έρογλου σχολίασε την ανικανότητα της διάσημης αμερικανικής υπηρεσίας… στις καιρικές προβλέψεις!

Η NASA απάντησε μέσω του εκπρόσωπου της υπηρεσίας, Σιν Πότερ, ότι η ΝΑSA είναι μια αεροδιαστημική υπηρεσία και δεν ασχολείται με τις καιρικές προβλέψεις.

«Η NASA δεν διαθέτει μετεωρολογικούς δορυφόρους και δεν κάνει προβλέψεις. Αυτές είναι δουλειά της NOAA», είπε ο εκπρόσωπος.

Ο καυγάς ξεκίνησε εξαιτίας μιας μελέτης της NASA σχετικά με την ξηρασία στην περιοχή της Αν. Μεσογείου, η οποία έλεγε πως κάτι τέτοιο έχει να συμβεί εδώ και 900 χρόνια. Η μελέτη αυτή έκανε το γύρο του κόσμου, φυσικά… και της Ελλάδας.

Μόλις όμως ξέσπασε ο «καυγάς», ο κος Πότερ αποκάλυψε την Πέμπτη ότι η έκθεση ΔΕΝ μια επίσημη μελέτη από τον χώρο του οργανισμού! Κι έτσι, χάρη στο κράξιμο των Τούρκων, μαθαίνουμε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να εμφανίσει μια μελέτη υπογράφωντας την ως NASA και να σπείρει τον πανικό.

Η Τουρκία έχει βάλει στόχο να γίνει κι αυτή μια διαστημική δύναμη. Προς το παρόν έχει στείλει 2 δορυφόρους σε τροχιά και σκοπεύει να τους φτάσει στους 16 μέχρι το 2020, ενώ η NASA μόνη της, αναμένεται να στείλει πάνω από 500 δορυφόρους στο διάστημα μέχρι τότε.

Μετά μην αναρωτιέστε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε. Τόσοι ο πλανήτης Γη, όσο και όλα τα έμβια όντα του…

Όσο για τον σχολιασμό της αστοχίας πρόβλεψης του καιρού εκ μέρους του Τούρκου υπουργού, το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι… καλωσόρισες στο κλαμπ! Ακόμα δεν πήρες χαμπάρι γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πλέον σωστά τον καιρό;

Αλήθεια… το τουμπεκί τούρκικη λέξη δεν είναι; Να γιαβρί μ’… και ψιλοκομμένο!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares