AllNewz αποκλειστικό Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝 Χημικοί αεροψεκασμοί

Γιατί δεν πήγα σήμερα στην εργασία μου – Μήνυση κατ’ αγνώστου

[dropcap]Μ[/dropcap]ια απίστευτη νύχτα κακουχίας και βάναυσης ταλαιπωρίας δεν με άφησαν να είμαι σήμερα συνεπής και να πάω στην εργασία μου

Όπως σχεδόν κάθε Κυριακή, από το μεσημέρι και μετά, γίνεται μια έντονη ψυχοτρονική επέμβαση στους Έλληνες. Πιθανά και σε άλλες χώρες, όπου οι “επιστήμονες” σπεύδουν να δικαιολογίσουν ως “μελαγχολία του τέλους του Σαβ/κου”.

Δεν ξέρω πόσο “αθώα” είναι αυτά τα συμπεράσματα των σύγχρονων επιστημόνων, γιατί δεν θυμάμαι παλιά αυτήν την μελαγχολία και οι πλάτες μου μετρούν αρκετές μη μελαγχολικές Κυριακές. Μάλιστα, θα ταυτιστώ με την Κυριακάτικη χαρά της Βουγιουκλάκη που την υμνεί μέσα από το χαζοχαρούμενο τραγουδάκι «Η Κυριακή» από το «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Τώρα οι Κυριακές είναι γεμάτες ένταση, πλάκωμα και για όσους έχουν ευαίσθητο (ή αφυπνισμένο) νευρικό σύστημα, όπως η χάρη μου, γεμάτη ηλεκτρισμό – δηλαδή ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Προκαλώ όποιον θέλει να κάνει και μια έρευνα: Κυριακή σημειώνονται οι περισσότερες αυτοκτονίες.

Έτσι η κακουχία που ένιωθα ειδικά από νωρίς το μεσημέρι και μετά, κορυφώθηκε τις νυχτερινές ώρες. Πονοκέφαλος, ίλιγγος, κακή όραση, μεταλλική γεύση και οσμή καμένου, πόνοι στις αρθρώσεις, ναυτία, αρρυθμίες, βέρτιγκο. Κοιμήθηκα στις 1.30 με όλα αυτά και ξύπνησα στις 3.30 εξαιτίας όλων αυτών που είχαν γίνει ακόμα πιο έντονα, τόσο που διέκοψαν τον ύπνο μου. Νόμιζα θα πάθω ή κάποιο εγκεφαλικό ή έμφραγμα.

Για όσους δεν με ξέρουν (και όσοι με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν) πλην της μεγάλης ευαισθησίας μου στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, είμαι σε απίστευτα υγιή κατάσταση και φόρμα, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, δεν αρρωσταίνω εύκολα, δεν με πιάνουν καν εύκολα γρύπες και ιώσεις, δεν πάσχω από κάτι ούτε μου λείπει ενέργεια, αντιθέτως μου περισσεύει. Επίσης το άριστο DNA της οικογενείας μου και από τους δυο γονείς μου, δείχνει βαθιά και καλά γεράματα, με διαύγεια και καλή σωματική κατάσταση. Επί πλέον διαλογίζομαι από τη δεκαετία του ’80 κάτι που με βοηθάει να μην έχω και ανάγκη φαρμάκων, ούτε καν παυσίπονα. Ως εκ τούτου, δηλώνω ότι αν κάποια στιγμή οι κακουχίες μου σωματοποιηθούν και εκφραστούν σε πάθηση, θα πρόκειται για καθαρή εγκληματική ενέργεια.

Να σημειώσω εδώ τον αιφνίδιο θάνατο συναδέλφου μου πριν από ένα χρόνο, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά μας από έμφραγμα στα 50 του μετά από έντονους χημικούς αεροψεκασμούς και HAARP. Ο συνάδελφος δεν έπασχε από καμία ασθένεια και δεν ήταν καν καπνιστής.

Η εικόνα που αντίκρισα από το παράθυρο μου όταν τελικά σηκώθηκα αργά, αφού μετά κόπων και βασάνων κατάφερα κάποια στιγμή να έχω λίγο ύπνο γεμάτο ανήσυχα όνειρα, είναι αυτή:

Ένας “τρελός” πιλότος έκανε κύκλους στον ουρανό μπροστά από το σπίτι μου στη Μακρινίτσα, όπου δεν υπάρχει καν αεροδρόμιο. Εικόνα που έχω ξαναδεί, εικόνες που όλοι σας έχετε δει – τις έχω ανεβάσει κι εδώ και στο κανάλι μου στο ΥΤ.

Όταν δε άνοιξα το sat24 η εικόνα που αντίκρισα ήταν αυτή:

[modal_text_link name=”” class=”” id=””]

[/modal_text_link]

Η Ελλάδα για μια ακόμα φορά στην πρίζα, στα μικροκύματα που μπορούν να επεμβαίνουν αβίαστα στο περιβάλλον. Και μέσα σε αυτό είναι και ο άνθρωπος.

Ως εκ τούτου, αμέσως μετά το Πάσχα και όπως μας συνέστησαν από το ίδιο το Υπ. Προστασίας του Πολίτη, θα κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστου για το έγκλημα το οποίο συντελείται εις βάρος του Ελληνικού λαού και το οποίο προκαλεί σωματική βλάβη. Θα το είχα κάνει νωρίτερα αλλά οικογενειακοί λόγοι με καθυστέρησαν, όμως μετά το χθεσινοβραδυνό επεισόδιο ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ!

Όσοι πιστοί προσέλθετε και θα με βρείτε στην ομάδα στο facebook «Κίνημα Επιβιώνουμε» – υπόψη ότι “περίεργα” προφίλ δεν γίνονται δεκτά και η ομάδα κρατάει αυστηρούς κανόνες προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν καθαρή από τρολς, περίεργους και… “περίεργους”.

Γι’ αυτό αν είστε απλά περίεργοι, παρακαλώ μην έρθετε. Αν είστε αποφασισμένοι να αντιδράσετε και να μην παραμείνετε παθητικές κατσαρίδες που τις ψεκάζουν, κοπιάστε.

Στην Κύπρο πέτυχαν να γίνει έρευνα για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Καιρός να έρθει και η σειρά μας, από μας εξαρτάται!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares