Εμπόλεμη Ζώνη

Ανεμοστρόβιλοι έπληξαν το Κολοράντο, προκαλώντας τραυματισμούς και ζημιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντονοι ανεμοστρόβιλοι έπληξαν την ανατολική Κολοράντο, προκαλώντας τραυματισμούς και ζημιές σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, καθώς και κτίρια της περιοχής

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link] [modal_text_link name=”” class=”” id=””]

[/modal_text_link]

Τέσσερις ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν στο Yuma Χώρα, περίπου 150 χιλιόμετρα από το Ντένβερ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””]

[/modal_text_link]

Υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί. Ο ανεμοστρόβιλος στο βίντεο ταξίδεψε για περίπου 15 χιλιομέτρων στο έδαφος, είπε κυνηγός καταιγίδας.

Ένας άλλος ανεμοστρόβιλος στα πεδινά του Morgan County, περίπου 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ντένβερ, κατέστρεψε μια ντουζίνα αυτοκίνητα κατασκηνωτών, προκαλώντας τραυματισμούς. Επίσης, έπεσε χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ και του τένις, όπως ανέφεραν μάρτυρες.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””]

[/modal_text_link]

 

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares