Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

“Βόμβα Βροχής”: Το “ολοκαίνουριο” καιρικό φαινόμενο! [βίντεο]

«Η Μητέρα Φύση δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει», σχολιάζεται. Κι εμάς η ανθρώπινη βλακεία!

Με ένα χρόνο καθυστέρηση κυκλοφορεί ένα βίντεο κάποιου φωτογράφου και κυνηγού καταιγίδων, του Bryan Snyder, ο οποίος τράβαγε μερικές μακρινές φωτογραφίες μιας καταιγίδας στην Αριζόνα της Αμερικής, όταν κατέγραψε με τον φακό του ένα φαινόμενο που… ονομάζεται “βόμβα βροχής”.

Πως εξηγείται από τους μετεωρολόγους: «φαινόμενο που είναι γνωστό ως “μικροξέσπασμα” και συμβαίνει όταν μια στήλη ψυχρού αέρα βυθίζεται ξαφνικά γρήγορα μέσα στη μέση της καταιγίδας. Αυτό το μοναδικό φαινόμενο συνήθως δεν επηρεάζει εκτάσεις πάνω από 1 ή 1,5 χιλιόμετρα, αλλά ο αντίκτυπος αυτής της στήλης του αέρα και της βροχής που πέφτει στο έδαφος μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινές ταχύτητες ανέμου που φτάνουν τα 240 χιλιόμετρα την ώρα».

Το φαινόμενο “που είναι τόσο γνωστό”, το γνωρίζει κανείς σας; Προσωπικά μετράω πάνω από μισό αιώνα ζωής και δεν το έχω ξανακούσει. Το μόνο που βλέπω τα τελευταία χρόνια, είναι τα μαύρα σύννεφα, αυτά που έχουν δημιουργηθεί μετά από έντονους χημικούς αεροψεκασμούς να βαραίνουν και να μοιάζουν σαν να στάζουν. Αλλά αυτό δεν το έβλεπα παλιά, ούτε βόμβες βροχής έβλεπα, ούτε άκουγα για ανεμοστρόβιλους και υδροστροβίλους στην Ελλάδα.

Περιέργως, το φαινόμενο καταγράφηκε και ονοματίστηκε μόλις το 2008!

The term was defined by mesoscale meteorology expert Ted Fujita as affecting an area 4 km (2.5 mi) in diameter or less, distinguishing them as a type of downburst and apart from common wind shear which can encompass greater areas. Fujita also coined the term macroburst for downbursts larger than 4 km (2.5 mi). (2008)

Δηλαδή, πρώτα πήγε ο άνθρωπος στο φεγγάρι, ανακάλυψε το άτομο, το κβάντο, έφτιαξε τα πρώτα του κομπιούτερ, άντε και τα δεύτερα και τρίτα, ρομπότ, ασύρματα τηλέφωνα και μην σας κουράζω με άλλα, και ξαφνικά…. “παρατήρησε” τις βόμβες βροχής! Ουάου!

Δηλαδή πριν υπήρχαν αλλά ουδείς τις είχε προσέξει και ταξινομήσει;

Κατά έναν περίεργο τρόπο και μεγάλη σύμπτωση, τον τελευταίο καιρό και οι ακτιβιστές μιλούν για “βόμβες” – τα chembombs – που είναι μαζικές ρίψεις χημικών σε αντίθεση με τις απλές ουρές από τα αεροπλάνα.

Πάντως είναι αξιοθαύμαστη η επιστημονικοφανής βιασύνη τους να δικαιολογήσουν τα τελείως αδικαιολόγητα. Μιλούν οι “ειδικοί”, εσένα τι λόγος σου πέφτει; Μήπως θυμάσαι και τι γινόταν χτες;

Δείτε το βίντεο και ακούστε την επεξήγηση με την απόλυτη σοβαρότητα που απαιτεί το καλό θέατρο!

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares