Εμπόλεμη Ζώνη

Μία νεκρή και μία τραυματίας από κατολίσθηση βράχων λόγω βροχόπτωσης

Μία νεκρή και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της κατολίσθησης βράχων, που έγινε γύρω στις 2 το μεσημέρι στην περιοχή του Πολυλιμνίου.

Στο σημείο, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, βρίσκονταν και άλλα άτομα, όταν ξαφνικά ξεκίνησε πολύ δυνατή βροχή. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν από την πτώση των βράχων, την ώρα που έκαναν πεζοπορία στην περιοχή.

Νεκρή είναι μία γυναίκα και τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι η νεαρή φίλη της, που μαζί με ένα ακόμα άτομο βρίσκονταν για διακοπές στην ευρύτερη περιοχή και εκείνη την ώρα έκαναν πεζοπορία.

Το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό χρειάστηκε να εκκενωθεί για να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Το δυστύχημα έγινε μόλις πέρασαν τη δεύτερη λίμνη.

Έτσι μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων της χειραγώγησης καιρού, γιατί περί τέτοιας πρόκειται και το τονίζουμε κάθε φορά γιατί, το χειρότερο από αυτό που συμβαίνει είναι να συνηθίσουμε σε αυτό που συμβαίνει και να μην μας κάνει πια καμία εντύπωση.

Σκεφτείτε καλά λοιπόν: Θα μπορούσε να είστε εσείς ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο στη θέση της συμπατριώτισσας μας…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares