Εμπόλεμη Ζώνη

“Ελληνικό” σάιτ “έκλεισε” το HAARP!

Πάει το HAARP, μου λέει ένας φίλος. Έκλεισε!

Άντε πάλι, λέω από μέσα μου, τί άλλο θα ακούσω;

Όπως αποδεικνύεται το ProNews, που ανήκει στο Defencenet, το οποίο από το 2011 δεν είναι πλέον ελληνικό, αλλά ανήκει σε Βούλγαρο πολίτη, αποφάσισε να κλείσει εκ νέου το HAARP.

ProNews

Η είδηση είχε ήδη κυκλοφορήσει το 2013, μετά ειπώθηκε ότι πέρασε στο πανεπιστήμιο Αλάσκας, ενώ ο David Walker -και επικεφαλής της Αεροπορίας σε μεγάλο τμήμα των ερευνών του HAARP- έσπευσε να δηλώσει ότι:

4503767«Προχωράμε σε άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, κάτι εξάλλου για το οποίο είχε σχεδιαστεί το HAARP». Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν, ίσως αυτοί που έχουν ήδη καταλάβει ότι το CERN δεν ψάχνει κανέναν Θεό, απλά… τον παίζει…

Εκεί μείναμε, εντός και εκτός κι επί τα αυτά, όσον αφορά την πληροφόρηση και όχι τα καιρικά φαινόμενα που αυξάνονται και πληθύνονται και κατακυριεύουν τη γή.

Ωστόσο, πριν δυο μέρες το ProNews, το ξανάκλεισε το HAARP και μάλιστα εν μέσω πανηγυρισμών:

Όταν μάλιστα στα μέσα Αυγούστου του 2015 μεταφέρθηκαν και τα τελευταία απομεινάρια της εγκατάστασης του HAARP στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Αλάσκας, η αμηχανία των συνωμοσιολόγων ήταν έκδηλη. Είχαν χάσει το Νο 1 παιχνίδι τους!
Πλέον οι τυφώνες που πλήττουν πόλεις και χωριά, οι καταστροφικοί Εγκέλαδοι και τα τσουνάμι που σμπαραλιάζουν χώρες έχουν αποκλειστικά φυσικά αίτια. Δεν είναι άλλο ένα δολοφονικό πείραμα του αμερικανικού Πενταγώνου ή μια από αυτές τις κακόβουλες πλάκες της κρατικής DARPA.

Κι έτσι μάθαμε ότι το HAARP όχι μόνο δεν υπάρχει πια αλλά -και το πιο βασικό- ήταν παιγνίδι… των συνωμοσιολόγων! Ω ναι! Ουδείς άλλος το έπαιξε, μόνο οι σωμοσιολόγοι το έπαιζαν!

Όλο το εκτενές άρθρο, το οποίο μόνο ο Μεγαλοδύναμος γνωρίζει γιατί ξαναγράφτηκε ΤΏΡΑ, είναι γραμμένο σε χρόνο αόριστο. HAARP  γι’ αυτούς ΔΕΝ υπάρχει πια. Αλήθεια, όλα μόνο για τα κλικς γράφονται ή υπάρχουν κι άλλοι λόγοι;

Κρίμα που στην Ινδία δεν διαβάζουν ProNews και Defencenet! Κρίμααα!!! Γιατί έτσι θα το ήξερε ο υπουργός περιβάλλοντος της Ινδίας, ο οποίος είπε ότι: Ένα οπλικό σύστημα των ΗΠΑ που χτυπά την ατμόσφαιρα με Ηλεκτρομαγνητική εστιασμένη δέσμη μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του πλανήτη.

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares