Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Σύννεφο – μανιτάρι τρομοκρατεί τους κατοίκους στη Σιβηρία

Ένα τεράστιο σύννεφο σαν μανιτάρι τρομοκράτησε τους κατοίκους στη Σιβηρία, κατακλύζοντας τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με κλήσεις καθώς οι κάτοικοι φοβήθηκαν για πυρηνική επίθεση

Το απομονωμένη σύννεφο, στη βιομηχανική πόλη του Κεμέροβο, έμοιαζε με εκείνο από μια πυρηνική έκρηξη, με αποτέλεσμα οι ντόπιοι να πιστεύουν το τέλος του κόσμου είχε φτάσει.

Άλλοι πάλι σκέφτηκαν ότι πρόκειται για έκρηξη σε ένα από τα πολλά ορυχεία της περιοχής Kuzbass, που είναι γνωστή για τον πλούτο της σε άνθρακας.

Στην “πραγματικότητα”, αυτό που έβλεπαν ήταν ένα τεράστιο αμόνι cumulo-nimbus φωτοστέφανο, που σχηματίζεται μετά από μια καταιγίδα, αναφέρει Sputnik News

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης γρήγορα ηρέμησαν τους σοκαρισμένος ντόπιους, λέγοντας ότι ο σχηματισμός ήταν απλώς ένα “συνηθισμένο” σύννεφο βροχής.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αστειεύτηκαν σχετικά με το τι θα μπορούσε να σημαίνει το “ασυνήθιστο θέαμα” (πριν δεν ήταν συνηθισμένο;)

Αυτά αναφέρει η Daily Mail, και δεν βαριέσαι αν στη μια παράγραφο είναι σύνηθες το φαινόμενο, ενώ στην ακριβώς από κατ, γίνεται ασυνήθιστο. Λεπτομέρειες, όλα αυτά, πες και τα δυο να είσαι μέσα. Φτάνει να μην ανησυχεί ο κόσμος με τα κουμουλονίμπους κι αρχίζει τις ερωτήσεις. Σωστά;

Κατά τα άλλα, απ’ ό,τι βλέπουμε στο βίντεο πάνω και στις φωτό, ούτε ψεκάζουν, ούτε χααρπίζουν στη Σιβηρία που “υποφέρει” από τας κλιματικάς αλλαγάς.

“Υποφέρει” γιατί, όπως λένε, αποκτά πιο ήπιο κλίμα και ευνοούνται οι καλλιέργειες, “υποφέρει” επίσης γιατί γενικά ο βορράς τώρα είναι πιο προσβάσιμος για τον πλούτο του.

Κι εμείς… δεν τους “υποφέρουμε” άλλο….

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares