Εμπόλεμη Ζώνη Καιρός Χημικοί αεροψεκασμοί

Σήμερα: Καιρική βόμβα στην Ελλάδα

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Πλημμύρες σε Ηλεία και Θεσπρωτία-Ανεμοστρόβιλοι στη Ζάκυνθο και το Κατάκολο

Σε εξέλιξη βρίσκεται καιρική βόμβα που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα μας.

Στο Κατάκολο Ηλείας, σύμφωνα με το ilialive.gr,πέρασε ανεμοστρόβιλος που ξερίζωσε δέντρα και προκάλεσε ζημιές.

Από το πρωί χωρίς ηλεκτροδότηση έμεινε μεγάλο τμήμα της περιοχής της Κυλλήνης.

Επαναλαμβανόμενες καταιγίδες έπληξαν την περιοχή, ενώ έχουν καταγραφεί ζημιές σε σπίτια και υποδομές.

Στους δρόμους βγήκαν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας και στον Πύργο.

Πλημμύρισαν σπίτια στα Σύβοτα

Νωρίτερα, με ένταση χτύπησε η κακοκαιρία στα Σύβοτα… Πρωτόγνωρες εικόνες για μία παραθαλάσσια περιοχή που δεν είναι συνηθισμένη σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Στα Σύβοτα μάλιστα αναποδογύρισαν και βάρκες από το δυνατό μπουρίνι στο λιμάνι της περιοχής.
Στα Σύβοτα μάλιστα αναποδογύρισαν και βάρκες από το δυνατό μπουρίνι στο λιμάνι της περιοχής.

Η κακοκαιρία ξεκίνησε από τη νύχτα. Όπως περιγράφουν οι κάτοικοι των Συβότων το Ιόνιο φλέγονταν από τις αστραπές.

Στη συνέχεια ξέσπασε καταιγίδα με αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια και τα πάντα να πλημμυρίσουν.

Χαρακτηριστικές είναι οι πρώτες πρωινές εικόνες με τα αυτοκίνητα να έχουν καλυφθεί μέχρι τη μέση από τα ορμητικά νερά που αναζητούν διέξοδο προς τη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το epiruspost.gr, iσχυρή καταιγίδα πλήττει και την Πάργα η οποία έχει μείνει χωρίς τηλεοπτικό σήμα. Τα τουριστικά καταλύματα της περιοχής εξακολουθούν να είναι γεμάτα και ο καιρός είναι κάθε άλλο παρά σύμμαχος.

Μεγάλη είναι η ολισθηρότητα που παρατηρείται στο οδικό δίκτυο και αρκετά τα τροχαία που σημειώνονται. Το πιο σοβαρό έγινε στην Εθνική Ιωαννίνων-Άρτας, κοντά στο Μπζάνι όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Μικροπροβλήματα σημειώνονται επίσης στην περιοχή του Κάστρου καθώς το οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία ήταν βομβαρδισμένο και πλέον έχει γεμίσει από τα νερά της βροχής.

Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» τον Λαγανά

Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την περιοχή πάνω από τη θάλασσα, ένα θέαμα που κάποιοι… θαύμασαν! Μάλιστα, τώρα λένε ότι η ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Πελοποννήσου πλήττεται πιο συχνά από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδας από ανεμοστρόβιλους, με αποτέλεσμα οι ειδικοί να κάνουν λόγο για ελληνικό «Τρίγωνο των Βερμούδων».

Δεν το ξέρατε; Μάθετε το! Αυτά γράφονται στα ΜΜΕ:

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εδώ και αρκετά χρόνια καταδεικνύουν πως σε αυτή τη ζώνη υπάρχει ένας εκρηκτικός συνδυασμός μετεωρολογικών φαινομένων τα οποία δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες εμφάνισης ισχυρών ανεμοστρόβιλων. Συνεπώς, τέτοια φαινόμενα θα κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους τα επόμενα χρόνια.

Δηλαδή… τώρα έγινε η περιοχή σαν το Τρίγωνο των Βερμούδων και τώρα που το σκέφτηκαν θα χειροτερέψουν τα φαινόμενα;;;

Από χτες τα ηλεκτρομαγνητικά μαγειρεύουν την Ευρώπη και παρότι οι καιρολόγοι είπαν ότι η κακοκαιρία θα φτάσει σε μας εξασθενισμένη, τελικά η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο ακραίων φαινομένων.

Φυσικά ψεκασμοί και χάαρπ ορατοί αλλά και αισθητοί σε όσους τουλάχιστον καταλαβαίνουν τι τους γίνεται και το αποτέλεσμα είναι αυτό που διαβάσατε:

Φάγαμε μια ακόμα καιρική βόμβα!

Η σημερινή εικόνα της Ευρώπης
Η σημερινή εικόνα της Ευρώπης

Και λεπτομέρειες από το Βορρά της Ευρώπης:

kairos 3 kairos 2

 

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια