Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

“Πρωτοφανής ατμοσφαιρική ανωμαλία απειλεί την Ευρώπη”

Ωχ Παναγιά μου… Μέχρι πέρσι έπαιζε το Ελ Νίνιο, φέτος οι ανώμαλοι σκαρφίστηκαν νέα “ανωμαλία”!

Το κάτωθι άρθρο δημοσιεύτηκε στο Βήμα Science:

Πρωτοφανής ατμοσφαιρική ανωμαλία απειλεί την Ευρώπη

Η ατμοσφαιρική αυτή ανωμαλία πιθανώς να σημάνει έναν θερμό, υγρό χειμώνα στη Γηραιά Ήπειρο

Ένα σημαντικό ατμοσφαιρικό φαινόμενο, το οποίο επαναλαμβανόταν κάθε χρόνο με απόλυτα προβλέψιμο τρόπο από τότε που ανακαλύφθηκε η ύπαρξή του το 1960, ξέφυγε φέτος από την αναμενόμενη δραστηριότητα, μια πρωτοφανής εξέλιξη που ίσως φέρει έναν θερμό, υγρό χειμώνα στην Ευρώπη.
Η ατμοσφαιρική ανωμαλία που περιγράφεται στο περιοδικό Science αφορά τη «σχεδόν διετή ταλάντωση», ή QBO, ένα φαινόμενο που αφορά τους ισχυρούς ανέμους της στρατόσφαιρας στη ζώνη του ισημερινού.
Οι άνεμοι δεν άλλαξαν κατεύθυνση
Όπως ανακάλυψαν οι μετεωρολόγοι το 1960, οι άνεμοι αυτοί αλλάζουν κατεύθυνση από δυτικοί σε ανατολικοί και ξανά δυτικοί κάθε περίπου 28 μήνες. Η ταλάντωση αυτή ήταν μέχρι σήμερα ένα από τα πιο προβλέψιμα ατμοσφαιρικά φαινόμενα. Αυτό όμως άλλαξε τον εφετινό Φεβρουάριο, όταν μετρήσεις από μετεωρολογικά αερόστατα έδειξαν ότι οι στρατοσφαιρικοί άνεμοι δεν άλλαξαν κατεύθυνση όπως αναμενόταν και παρέμειναν ανατολικοί.
Τα αίτια αυτής της ανωμαλίας δεν είναι σαφή, πιθανότατα όμως σχετίζονται με ατμοσφαιρικά κύματα που ξεκίνησαν χαμηλά στην τροπόσφαιρα και επηρέασαν τελικά την ανώτερη ατμόσφαιρα. Η κλιματική αλλαγή μπορεί επίσης να έπαιξε ρόλο.
Σε κάθε περίπτωση, η διατάραξη μιας τόσο σταθερής ταλάντωσης είναι μια άσχημη εξέλιξη όσον αφορά τη δυνατότητα ακριβών μετεωρολογικών προβλέψεων, προειδοποιεί η διεθνής ερευνητική ομάδα που ανακάλυψε και μελέτησε την πρωτοφανή ανωμαλία.
Η διατάραξη δεν προβλέφθηκε
«Η πρόσφατη διατάραξη της σχεδόν διετούς ταλάντωσης δεν προβλέφθηκε ούτε καν έναν μήνα πριν» λέει ο Σκοτ Όσπρεϊ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
Επισημαίνει ακόμα ότι η σχεδόν διετής ταλάντωση πιστεύεται ότι επηρεάζει τον καιρό στην Ευρώπη, με τους δυτικούς ανέμους να αυξάνουν την πιθανότητα υψηλών θερμοκρασιών και υψηλής βροχόπτωσης, και τους ανατολικούς ανέμους να ευνοούν τις ψυχρές και ξηρές συνθήκες. Και αυτό σημαίνει ότι ο εφετινός χειμώνας μπορεί να είναι στην Ευρώπη ασυνήθιστα ζεστός και βροχερός, όπως συνέβη εξάλλου και πέρυσι όταν σημειώθηκαν μεγάλες πλημμύρες.
Υπεύθυνη και η κλιματική αλλαγή
Η σχεδόν διετής ταλάντωση αναμένεται να επιστρέψει στην κανονική συμπεριφορά της εντός ενός έτους, ωστόσο οι ερευνητές υποψιάζονται ότι η κλιματική αλλαγή μπορεί να κάνει τις διαταραχές αυτού του είδους πιο συχνές.
Αν η κλιματική αλλαγή έπαιξε πράγματι ρόλο, η πρωτοφανής ανωμαλία που καταγράφηκε εφέτος μπορεί να μην είναι η τελευταία.

Οι άνεμοι δεν άλλαξαν κατεύθυνση, η ταλάντευση δεν προβλέφθηκε και φταίει η ρουφιάνα η κλιματική η αλλαγή. Αυτή που έχω μετονομάσει -και δικαιολογημένα- σε εγ-λιματική αλλαγή και συγχύζεται ο όμιλος Αλαφούζου γιατί τους χαλάω το σενάριο.

Αυτή η κλιματική αλλαγή που δικαιώνει την ύπαρξη και εφαρμογή της Ατζέντας 21 – δώστε τα σπίτια σας, καταργήστε το ΙΧ, πληρώστε πράσινους φόρους,  μην γεννάτε άλλα παιδιά, φάτε χόρτα και έντομα, καλλιεργείστε μεταλλαγμένα, πληρώστε τις ΑΠΕ χρυσάφι, ζήστε σε έξυπνες πόλεις για ελεγχόμενους πολίτες.

Η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, θα κοστίσει στην χώρα μας 700 δισ. μέχρι το 2100, ανέφερε ο κος Τσιρώνης

Αυτή που κλέβει το νερό από την Αφρική και το μετατοπίζει πάνω και πλημμυρίζουμε. Η Αφρική υποφέρει από συνεχείς ξηρασίες και πείνα, ενώ εμείς από ακραία φαινόμενα.

Αυτή που κάνει το Βορρά ηπιότερο σαν κλίμα εφαρμόζοντας την ιδέα του άγνωστου και καθόλου δημοφιλούς μυθιστορήματος του Ιούλιου Βέρν, “Άνω – Κάτω”. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για πρόσβαση στον πλούτο του Βορρά. Στο κόλπο όλες οι χώρες που έχουν άμεσα συμφέροντα – ΗΠΑ, Ρωσία, Καναδάς, Νορβηγία.

Πόσες άλλες φωτογραφίες θέλετε να βάλω με το αντίστοιχο χααρπ της Νορβηγίας να δουλεύει στο φουλ και ολόγυρα χημικοί αεροψεκασμοί να τροφοδοτούν την ατμόσφαιρα με υλικό;

Αυτό που έβαλα προ ημερών, είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση:

Πλέον δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει τη χυδαιότητα και το θράσος τους, την ανηθικότητα και εγκληματικότητα των πράξεών τους, όλα αυτά σε επίπεδο σοβαρότατης κοινωνιοπαθητικής κατάστασης.

Τα θέλει όλα αυτά για να οργανώνεις και να εφαρμόζεις ένα έγκλημα τέτοιας μεγάλης κλίμακας και ωστόσο να έχεις την ψυχραιμία να το καλύπτεις με απανωτά ψεύδη και ισχυρισμούς.

Μια χούφτα ολιγάρχες, που δεν θα είχαν καμία δύναμη να τα κάνουν, αν δεν προσφέρονταν οι κενοί ψυχής και ήθους…

Οπότε μας περιμένει τροπικός καιρός, με χειμώνες χωρίς πολλές χιονοπτώσεις (άρα και λιγότερο νερό για αποθήκευση), σκόνη από την Αφρική, πλημμυρικά  φαινόμενα και ανεμοστρόβιλοι σαν τα τελευταία που βιώσαμε, με καταστροφές σε καλλιέργειες και σπίτια, και… νέα δάνεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Με τις υγείες μας… θα έλεγα…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares