AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη Καιρός

“Ιούλιος & Αύγουστος οι θερμότεροι μήνες ever” – Χιόνισε τον Ιούλιο στην Ευρώπη!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ξέρετε, τώρα που γράφω είναι νύχτα. Αλλά αν σου πει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας ότι είναι μέρα, πρέπει να πεις ναι!

Ιούλιος και Αύγουστος οι θερμότεροι μήνες που έχουν καταγραφεί ποτέ

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος του 2016 ήταν οι δύο πιο ζεστοί μήνες που έχουν καταγραφεί ποτέ, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας (OMM), μια υπηρεσία του ΟΗΕ που εδρεύει στη Γενεύη.

Σύμφωνα με τον ΟΜΜ, οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες στο μέλλον θα καταστούν κανόνας.

Ο OMM προέβλεψε ότι η φετινή χρονιά θα είναι η θερμότερη που έχει καταγραφεί ποτέ, από την εποχή που ξεκίνησε η τήρηση αρχείων με τις θερμοκρασίες, πριν από 137 χρόνια.

«Φαίνεται ότι το 2016 θα είναι η πιο ζεστή χρονιά, ξεπερνώντας τις ήδη απίστευτες θερμοκρασίες που παρατηρήσαμε το 2015», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής της υπηρεσίας, Πέτερι Ταάλας.

Η μέση θερμοκρασία τον Αύγουστο φέτος ήταν κατά 0,16 βαθμούς υψηλότερη από το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειωθεί το 2014. 

«Παρατηρούμε μια παρατεταμένη περίοδο υπερβολικής ζέστης, που θα καταστεί ο νέος κανόνας», πρόσθεσε ο Ταάλας.

Ο OMM έκανε έκκληση στους ηγέτες όλων των χωρών να επικυρώσουν και να θέσουν σε εφαρμογή τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

Δηλαδή, να εφαρμόσουν κι άλλο την Ατζέντα 21 – Ατζέντα 2030!

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Europeans Stunned As Winter Strikes In Mid July! Snow Down To Only 1500 Meters …”Extremely Rare”

snow

Και στας ΗΠΑ – ώπα ΗΠΑ ώπα ΛΕΩ

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Τόση προπαγάνδα μαζεμένη, πως μπορείς να την αντέξεις; Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά μας περνούν για ηλίθιους!

Αμ το άλλο; Που ό,τι κι αν συμβεί φταίει η κλιματική αλλαγή;

Ρώσοι επιστήμονες εγκλωβισμένοι στην Αρκτική από πολικές αρκούδες

Μια απίστευτη περιπέτεια ζουν πέντε Ρώσοι μετεωρολόγοι, οι οποίοι δηλώνουν ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες παραμένουν παγιδευμένοι στο μικροσκοπικό νησί Τροϊνόι του Αρκτικού ωκεανού, καθώς τους έχουν περικυκλώσει τουλάχιστον δέκα πολικές αρκούδες.
Οι πέντε επιστήμονες -μεταξύ των οποίων δύο παντρεμένα ζευγάρια- δήλωσαν στο TASS ότι περίπου δέκα ενήλικες αρκούδες και τα μικρά τους έχουν περικυκλώσει τη βάση τους, ενώ μία θηλυκή περνά τις νύχτες ακριβώς έξω από τα παράθυρα του σταθμού. Εξαιτίας αυτού, δεν έχουν καμία περίπτωση να βγουν έξω, ενώ έχουν εξαντλήσει και τις φωτοβολίδες που είχαν για να τρομάζουν τα ζώα.
Κι όλα αυτά ενώ το πλοίο με προμήθειες που αναμένεται στο νησί, δεν θα φτάσει εκεί πριν περάσουν άλλες 30 ημέρες περίπου.

Δεν είναι σπάνιο οι πολικές αρκούδες να προσεγγίζουν τα φυλάκια στην περιοχή, αλλά το φαινόμενο φαίνεται πως έχει ενταθεί εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.

Φτάνει πια, το έχετε κάψει το θέμα! Δεν φτάνει που αναστατώνετε τις αρκούδες το ρίχνετε και στην κλιματική αλλαγή!

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια