Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Εμείς όμως συνεχίζουμε να λέμε “ΌΧΙ”!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Μόλις πέρασε μια ακόμα επέτειος της 28ης Οκτωβρίου με τις γνωστές παρελάσεις, δηλώσεις κυβερνητικών, ΠτΔ, αντιπολίτευσης και δεν συμμαζεύεται, συνάμα με εκείνον τον αέναο καυγά που επαναλαμβάνεται ως να είμαστε λαός με νοητική καθυστέρηση, για το ποιος είπε τελικά το ΌΧΙ. Μην ήταν ο λαός, μην ήταν ο Μεταξάς;

Μισό αιώνα και βάλε χαμένοι στην ιστορική μετάφραση της διχόνοιας και του ανόητου πολιτικού εγωισμού μιας εντελώς ανύπαρκτης ποια ιδεολογίας χωρίς νόημα, χωρίς αντίκρισμα.

Κάποιοι δεν θέλουν να ζήσουν στο σήμερα, στο εδώ και τώρα, αφήνοντας τον εαυτό τους να πέσει εύκολο θύμα της μιας ή της άλλης προπαγάνδας, που δεν είναι τίποτ’ άλλο από διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος: Αυτοί που δημιούργησαν τον α’ Π.Π., που δημιούργησαν τον β’ Π.Π., είναι οι ίδιοι που σήμερα δημιουργούν και τον γ’ Π.Π. και μην τον περιμένετε άλλο, έχει ΉΔΗ αρχίσει!

Πολιτικοί μάγοι!

magos-ipop-gr_-1560x690_c

Η απειλή ενός παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου παίζει από την εποχή του ψυχρού πολέμου, που…. ‘αναθερμαίνεται’ και σήμερα κάθε τόσο για καθαρή στρατιωτική κατανάλωση και κέρδη που αφορούν στην παγκόσμια στρατιωτική βιομηχανία. Η Ειρήνη στέλνει λεφτά στους λαούς. Η απειλή πολέμου τους κλέβει τον ιδρώτα. Τόσο απλά.

Η τακτική αποπροσανατολισμού του Μάγου πιάνει ακόμα εύκολα στις μάζες. Τι ακούμε ΚΑΘΕ μέρα και ΌΛΗ μέρα; Για τα κανάλια, τις τηλεοπτικές άδειες, το ΕΣΡ και τώρα χαμός με τον Πολύδωρα. Και στο μεταξύ τι άλλο τρέχει και περνάει στα πολύ ψιλά;

Σήμερα υπογράφηκε η CETA

Με τις υγείες μας, θα έλεγα, αλλά δεν το βλέπω. Από σήμερα και επίσημα, η παγκόσμια ελίτ μέσω των επιχειρήσεων τους αναλαμβάνει την διακυβέρνηση των ευρωπαϊκών χωρών. Τέρμα στα λόμπις. Δεν τους έχουν πια καμία ανάγκη. Οι πολυεθνικές θα αποφασίζουν για τα πάντα και τα κοινοβούλια θα λένε Yes Sir! Τι θα φάμε, τι θα πιούμε και πόσο θα μας μαμήσουν το περιβάλλον, βλέπε Σκουριές. Και η Ελλάδα είχε μια λαμπρή ευκαιρία να πει ΌΧΙ, αλλά ελλείψει ανδρών επιφανών, γονάτισε για μια ακόμα φορά και φίλησε τα παπούτσια των ξένων. Η δικαιολογία; Να μην την πουν μαύρο πρόβατο. Το άσπρο και γελοίο, είναι προτιμότερο!

Αλλά το θέμα μας είναι ο Πολύδωρας…

Ήρθε η ώρα να βουτήξουν τους υδρογονάθρακες

Ναι, ήρθε η ευλογημένη ώρα για την ξένη και ντόπια ελίτ να βάλουν χέρι σε αυτό που τόσα χρόνια περίμεναν. Ξεκινούν έρευνες για πετρέλαιο στο Ιόνιο: Υψηλόβαθμο στέλεχος της κοινοπραξίας «Total-Edison-Ελληνικά Πετρέλαια», μετά την απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη να παραχωρήσει στο κονσόρτσιουμ των εταιρειών τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου στην περιοχή που βρίσκεται δυτικά της Κέρκυρας και στα σύνορα με την Ιταλία, τονίζει:

«Οι επενδυτές είναι εδώ στην Ελλάδα και ανέμεναν την έκδοση της σχετικής απόφασης από τον Ιούλιο του 2015. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη χθεσινή εξέλιξη αλλά τώρα θα πρέπει να προχωρήσουν ακόμη γρηγορότερα τα επόμενα βήματα για να ξεκινήσουμε τις έρευνες».

Αλλά το θέμα των ΜΜΕ είναι ο Πολύδωρας…

Καυγάς για “λάθος” συχνότητες

Πόσες φορές ακούμε τον τελευταίο καιρό τους πολιτικούς μας να ερίζουν για τις συχνότητες των καναλιών; Άπειρες. Μια για την DEGIA, μια για το αν τις πλήρωσαν, για το διαγωνισμό κ.λ.π. Και ποιος χέστηκε για τις συχνότητες των καναλιών στην τελική; Μόνο οι καναλάρχες με τα money, δικά τους αλλά και δικά μας δανεικά που θέλουν να κάνουν προπαγάνδα. Άλλος κανείς; Α ναι, και τα παπαγαλάκια που απασχολούνται στα κανάλια και που τώρα θυμήθηκαν ότι υπάρχει ανεργία, μόλις απειλήθηκαν οι θέσεις τους και πήραν λίγη από τη μυρουδιά της. Μυρουδιά χνώτου από πεινασμένο.

Γι’ αυτές τις συχνότητες πότε θα μιλήσετε ορε;;;!!!

haarp

Τις ακούμε μέρα-νύχτα στο εσωτερικό του αυτιού μας και ΜΗΝ ΤΡΈΧΕΤΕ ΆΛΛΟ στους ωριλάδες!!! Δεν έχουν τίποτα τα αυτάκια σας! Είναι το HAARP που δουλεύει, μέσω των ραντάρ και πιθανά βοηθούν και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας και περίμενε να δεις ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ μόλις σου βάλουν και τον έξυπνο μετρητή στο σπίτι. Και θα ακούσεις, αλλά και… “θα την ακούσεις”, αφού θα είσαι ακόμα πιο πολύ μαστούρα και σε καταστολή απ’ ό,τι νιώθεις τώρα. Για αυτές τις συχνότητες ποιος θα μιλήσει;;;

Μάλλον ο Βύρωνας ο Πολύδωρας…

Έρχεται και φονικό Jet Stream!

kairos

Σεισμοί φονικοί συνεχίζουν στην Ιταλία, κουνιέται κάθε τόσο και η Ελλάδα. Una faccia, una razza, και ο παρονομαστής κοινός: Στα 10 χλμ.! Χαρακάκι ο Εγκέλαδος! Και τώρα έχουμε και “τροπικό κυκλώνα”. Αφού βάρεσε πρώτα καλά – καλά την Una faccia, una razza Ιταλία, σαν να μην της έφτανε το κούνημα, τώρα έρχεται κι από δώθε, αλλά -σύμφωνα με Σάκης (Αρναούτογλου, όχι Ρουβάς): “Αρκετές οι διχογνωμίες των προγνωστικών μοντέλων το τελευταίο 24ωρο όσον αφορά στην ένταση που θα έχει το σύστημα το οποίο και αναμένεται να περάσει από τα νότια τμήματα της χώρας μας και κυρίως πάνω από την νότια Πελοπόννησο, τα Κύθηρα, πιθανώς τις νότιες Κυκλάδες αλλά κυρίως την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα!”

Γιατί παιδί μου; Γιατί διχογνωμείτε; Πάρτε τηλέφωνο τις ΗΠΑ και ρωτήστε: Θα μας τον μακρύνετε ή θα μας τον κοντύνετε τον κύκλωνα; Απλά τα πράγματα και μπορούν να κάνουν ένα από τα δύο. Και θα εκτιμήσουν πολύ, τόσο το ενδιαφέρον σας, όσο και την ενημέρωση σας. Εμείς από την άλλη, έχουμε βαρεθεί να σας ακούμε να λέτε με ακρίβεια μόνο “τι καιρό κάνει ΤΩΡΑ” ή την έκπληξη των σεισμολόγων γιατί συνεχίζει και κουνιέται ακόμα η Ιταλία!

Πάντως ο Πολύδωρας, προκάλεσε δικό του σεισμό… αποπροσανατολισμού!

Και φυσικά το ότι ήδη έχουν αρχίσει να συζητούν για 4ο μνημόνιο και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κατοικιών και πολλά άλλα νεοταξίτικα που εμείς οι “συνωμοσιολόγοι” τα λέγαμε εδώ και χρόνια ότι είναι μέρος της Ατζέντας 21, δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Ο καλός ο Μάγος όλα τα βγάζει ένα ένα από το καπέλο του, όσο σε βάζει να κοιτάς αλλού – στις σαβούρες που λέγονται κανάλια. Και τώρα στον Βύρωνα τον Πολύδωρα.

Εμείς όμως λέμε ΌΧΙ σε όλα και ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ, δεν περιμένουμε εθνικές επετείους, κι αυτό το ΌΧΙ είναι ΔΙΚΌ ΜΑΣ!

ΌΧΙ στο φασισμό των πολυεθνικών που θα επιβληθούν μέσω της τεχνοκρατίας
ΌΧΙ στον φασισμό των φαρμακευτικών και των μεταλλαγμένων τροφίμων
ΌΧΙ στην καταλήστευση του ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου μας από την ελίτ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ!
ΌΧΙ στις δολοφονικές συχνότητες που μας σκοτώνουν και διαλύουν τον πλανήτη
ΌΧΙ στην πλάνη, στα “μαγικά” τρικ και στην παραπληροφόρηση
ΌΧΙ στη δημαγωγία που έχει στόχο το συνεχές διαίρει και βασίλευε

Είμαστε λίγοι, αλλά αρκετοί για να κάνουμε την αρχή και τη διαφορά. Έχουμε ήδη συσταθεί μέσω κλειστής ομάδας στο facebook, είμαστε απ’ όλη την Ελλάδα και μόλις είμαστε έτοιμοι, οι πόρτες θα ανοίξουν γι’ αυτούς που δεν φοβούνται να τσαλακωθούν, να δουλέψουν, να γίνουν υπόδειγμα και να δώσουν τη δική τους μάχη για ένα σημερινό, γενναίο και ειλικρινές…

ΌΧΙ – ΌΧΙ  ΆΛΛΟ!!!

Κίνημα Επιβιώνουμε

σημείωση: Για να γίνετε μέλη της ομάδας Κίνημα Επιβιώνουμε στο facebook, πρώτα κάνετε αίτημα και κατόπιν θα πρέπει να στείλετε μέηλ στη σελίδα μας “Επικοινωνία“, αναφέροντας το προφίλ σας στο facebook και δίνοντας τα πραγματικά σας στοιχεία.

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια