Εμπόλεμη Ζώνη Παρατηρητήριο σεισμών

Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει!

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Σήμερα νέος ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία, κοντά στην Φουκουσίμα που χτυπήθηκε από το HAARP το 2011

Ξέρω, πολλοί θα πουν σεισμογενής η χώρα, φυσικό είναι. Τότε όμως που το σάιτ της  εν λόγω “ερευνητικής” εγκατάστασης (που αργότερα παραδέχτηκαν οι Αμερικάνοι ότι ελεγχόταν από την DARPA) ήταν ανοικτό, είχε δείξει φωτιά στο μαγνητόμετρο τους.

Σήμερα μοναδική πηγή είναι να παρακολουθούμε πόσο “κατσάρωσαν” τα νέφη στην περιοχή ενός μεγάλου σεισμού και συνήθως η… περμανάντ είναι βεβαία! Αυτό δε το εστιακό βάθος, το κολλημένο γύρω στα 10χλμ μας ξεπερνά!

Αυτό το βιολί πρέπει να σταματήσει. Εκεί έξω κυκλοφορεί ένας τρελός με πριόνι και μάλιστα υψηλής τεχνολογίας, που δεν αφήνει ίχνη, και ναι μεν ποτέ δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ο σεισμός είναι τεχνητός, αλλά ούτε όμως και το αντίθετο. Το ότι μια περιοχή είναι σεισμογενής, δεν σημαίνει ότι και ο κάθε της σεισμός ήταν γραπτό της να συμβεί. Η γριά πάει από πέσιμο, αλλά αν την σκουντήξεις δυνατά, μάλιστα… πολύ δυνατά, είναι γελοίο να πεις μετά γριά ήταν γι’ αυτό κι έπεσε!

Πρέπει να βρεθεί ηγέτης να τους σταματήσει! Ηγέτης που να μην θέλει τη χώρα του σε διαρκή ομηρία και απειλή και να μιλήσει ξεκάθαρα και δημόσια! Πολλοί έχουν πει αρκετά, αλλά αυτό που πρέπει να ειπωθεί μια και καλή είναι ΦΤΑΝΕΙ- ΣΤΟΠ!

Οι πάνω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, δεν χρειάζονται λεζάντες…

Related posts

Ταϊβάν: Πλησιάζει ο υπερ – τυφώνας Νεπαρτάκ

AllNewz

Chemtrails Alert! Γέμισε ο τόπος με “σαν” ιστούς από αράχνες

AllNewz

Η χώρα υπό διάλυση – Απανωτές χαλαζοπτώσεις και σεισμοί

AllNewz