Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Έχετε σκοπό να μας πεθάνετε; Πείτε το!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Ούτε οι μηνύσεις, ούτε οι απειλές σας θα μας κάνουν να σωπάσουμε! Εδώ παίζεται παιγνίδι άσκημο και ο κόσμος έχει αρχίσει όχι απλώς να αρρωσταίνει, αλλά να πεθαίνει!

Το μοτίβο είναι ίδιο: Πρώτα ψεκασμοί, μετά HAARP και μετά κακουχία- πονοκέφαλος, αϋπνία ή ύπνος με εφιάλτες, κόπωση και πολλές φορές συμπτώματα γρίπης. Κι όπως λένε και οι επιστήμονες, ένα πείραμα που αποφέρει το ίδιο αποτέλεσμα θεωρείται πλέον ΑΠΌΔΕΙΞΗ. Το ίδιο ισχύει και σε ένα μοτίβο συνθηκών.Έχεις ένα ψάρι σε γυάλα. Όποτε το βγάλεις από το νερό, το ψάρι θα ψοφήσει. ΑΠΌΔΕΙΞΗ: Το ψάρι δεν ζει χωρίς νερό.

Βλέπεις ουρές αεροπλάνων, μετά κύματα στα νέφη, καπάκι κακουχία, μπορεί και σεισμός. (7:19 ημέρα 15/12/16, ακόμα δεν έχουμε. Αν έχουμε θα το γράψω). Έχουμε όμως πονοκέφαλο και όλο το υπόλοιπο πακέτο. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Όποτε ψεκάζουν και χααρπίζουν υποφέρει το νευρικό μας σύστημα, όπως εξάλλου μας έταξε και ο Ζ. Μπρεζίνσκι ότι τα συμβεί στο μέλλον της τεχνολογικής διακυβέρνησης για την υποταγή των λαών.

Επάνω στις φωτό θα δείτε “μεθυσμένους” πιλότους να κάνουν κύκλους στα βόρεια της χώρας – Κοζάνη, Αικατερίνη και Όλυμπος. Οι άλλες είναι από το σούπερ – ντούπερ χααρπισμένο ουρανό του Βόλου και ειδικά του Πηλίου.

Στο Βόλο είχαμε και δυο νεκρούς από ξαφνικά εμφράγματα, στα καλά καθούμενα. Δύο νέοι άντρες -47 και 52 ετών- έμειναν από καρδιά. Ο ένας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου για Βελεστίνο, ο άλλος το πρωί την ώρα που έπινε τον καφέ του, φύλακας στις φυλακές και πατέρας δυο ανηλίκων. Πριν δυο χρόνια συνάδελφός μου υγιέστατος και ακάπνιστος, κατέρρευσε στην τάξη μπροστά στα παιδιά. Στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή κι ένα σχολείο σε πένθος για μήνες. Είχαν ψεκάσει τα κέρατα τους τα τράγια και είχαν πάλι χααρπίσει με τη σατανιστική τους μανία. Από τότε μέχρι σήμερα, εδώ ακούμε συνέχεια για εμφράγματα και εγκεφαλικά- καλά ο καρκίνος χορεύει μονίμως!

Αν, λοιπόν, αυτό είναι το σχέδιο σας να μας πεθάνετε, εμείς το καταλάβαμε, δεν χρειάζεται άλλο το κρυφτούλι.

Για όσους βολεύει να καταπιούν το χαπάκι της Γεωμηχανικής ή το χαπάκι των αμυντικών προγραμμάτων του ΝΑΤΟ, για να κοιμούνται ήσυχα το βράδυ, τους λέμε Καληνύχτα και Καλή Τύχη με… την Αληκτώ τους!

Το Κίνημα Επιβιώνουμε καταγγέλλει:

Ως Κίνημα Επιβιώνουμε καταγγέλλουμε τη συνεχή και βάναυση επέμβαση στη ζωή μας, την συνεχή παρενόχληση και υποβιβασμό του βιοτικού μας επιπέδου, τον κίνδυνο τον οποίο υφίστανται -εκτός από το περιβάλλον και όλα τα έμβια οντά- οι πολίτες, σε μεγαλύτερο ποσοστό οι ευπαθείς ομάδες. Καταγγέλλουμε και όλα τα πολιτικά κόμματα, κυβερνώντα και μη, μικρά και μεγάλα, πρώην και νυν, για την εγκληματική σιωπή τους και συνενοχή τους, πόσο δε μάλλον για την έλλειψη ανδρείας, τιμιότητας και ήθους να αναλάβουν οι ίδιοι την πολιτική ευθύνη και να μας πουν τι γίνεται και όχι να πετούν το μπαλάκι στο ΓΕΑ, το οποίο είναι υποχρεωμένο να υπακούσει στις εντολές τους. Εντολές ανθελληνικές και καθοδηγούμενες από ξένα συμφέροντα.
Κίνημα Επιβιώνουμε

 

Δείτε στο σάιτ του Κινήματος Επιβιώνουμε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο

Όσο για τις εικόνες τις ΝΑΣΑ, λυπάμαι αλλά… δεν έχω! Εδώ και ώρες έχει πέσει μαύρο!

nasa

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια