AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

Χριστουγεννιάτικες υπερωρίες!

Δύσκολα τα φετινά Χριστούγεννα. “Τρομοκρατία”, αεροπορικά δυστυχήματα, σεισμοί και τυφώνες – Κάποιοι δουλεύουν υπερωρίες ή… μήπως γι’ αυτούς δεν υπάρχει γιορτή;

 

Εμείς κλασσικά, τηρήσαμε το έθιμο των τελευταίων ετών: Ψεκαστήκαμε! Χριστούγεννα χωρίς πασπάλισμα γίνεται; Τι να λέμε τώρα… Και μα Κρήτη, όλο χάρη και λεβεντιά!

Δυστυχώς αλλού τα πράγματα χειρότερα. Στις Φιλιππίνες, ο πανίσχυρος τυφώνας Νοκ Τεν, που συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους, έπληξε την Κυριακή το ανατολικό τμήμα των Φιλιππίνων όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τις παράκτιες περιοχές. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επηρεάσουν συνολικά μια περιοχή όπου διαμένουν σχεδόν 42 εκατομμύρια κάτοικοι, περιλαμβανομένης της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων.

philippines

Τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή στις Φιλιππίνες, η οποία έχει το μεγαλύτερο Ρωμαιοκαθολικό πληθυσμού της Ασίας, γεγονός που καθιστά δύσκολο για τους υπαλλήλους να πείσουν τον κόσμο να λάβουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις.

Έτσι, γιατί ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων πολύ μάγκας το παίζει τελευταία και μια τα βάζει με τις ΗΠΑ και μια με τον ΟΗΕ.  Τι αλήτες τους ανεβάζει, τι καθίκια τους κατεβάζει…

Στη Χιλή, ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,6 βαθμών έπληξε την Κυριακή τη νότια χώρα, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκδώσουν προειδοποίηση για τσουνάμι. Ο σεισμός- τον οποίο το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS αρχικά υπολόγισε σε 7,7 βαθμούς – συγκλόνισε την περιοχή στις 11.22 τοπική ώρα (16.22 ώρα Ελλάδας), σε απόσταση 67 χιλιομέτρων βόρεια- δυτικά της πόλης Μελίνκα στη νήσο Τσιλοέ, περίπου 1.000 χλμ νότια της πρωτεύουσας Σαντιάγο, που προερχόταν από εστιακό βάθος 33 χιλιομέτρων, επισήμανε το Εθνικό Γραφείο Εκτάκτων Περιστατικών της Χιλής (Onemi).

3000

Όσο για το αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία, τι να γράψουμε; Θα τα έχετε διαβάσει κι ακούσει από παντού. Τώρα γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μηχανικό ή ανθρώπινο λάθος, ή για τρομοκρατία. Υπάρχει και τρίτη εκδοχή,που μάλλον δεν θα την μάθουμε ποτέ, γιατί αν ειπωθεί ανοιχτά, θα σημαίνει ΙΙΙ Π.Π. Το χακάρισμα πλέον των αεροπλάνων είναι πολύ πιο εύκολο από το χακάρισμα ενός κομπιούτερ ή την υποκλοπή κάποιων μέηλ, όπως ας πούμε… της Χίλαρι από άγνωστη ομάδα χάκερς που οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι ήταν Ρώσοι.

Τεχνολογία δεν μου θέλατε;

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares