Εμπόλεμη Ζώνη

ΗΠΑ: Φονικός ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε την Τζόρτζια – Στους 19 οι νεκροί

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Τουλάχιστον 19 είναι οι νεκροί μέσα σε 48 ώρες από ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις νοτιοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ

Ειδικά η πολιτεία της Τζόρτζια, κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω μπαράζ ανεμοστρόβιλων και σφοδρής χαλαζόπτωσης.

Ο κυβερνήτης της Τζόρτζια, Νέιθαν Ντάλ ζητά έκτακτη ομοσπονδιακή βοήθεια για τις πληγείσες κεντρικές και νότιες κομητείες, ενώ προειδοποιεί ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα κινούνται βόρεια, προς την Ατλάντα.

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πάρκο κινητών σπιτιών στην αγροτική κομητεία Κουκ, όπου και δεκάδες έμειναν άστεγοι.

Στο Μισισιπή, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, 50 τραυματίστηκαν και 480 σπίτια, καταστράφηκαν από τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε το Forrest County.

Ο Πρόεδρος Trump εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς το λαό της Γεωργίας που επλήγησαν από τους ανεμοστρόβιλους και υποσχέθηκε άμεση βοήθεια.

Τώρα θα δεις Τραμπούλη τι σε περιμένει που δεν δέχεσαι την κλιματική αλλαγή και την βγάζεις από το ιστολόγιο του Λευκού Οίκου. Δεν φτάνει να την αφαιρέσεις, πρέπει να πεις και ποιος την προκαλεί και… αυτός δεν είναι οι Κινέζοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΓΑΤΑ:

«INCORPORATED»: Η τηλεοπτική σειρά που μας ‘προπαγανδίζει’ το μέλλον

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια