Εμπόλεμη Ζώνη Χημικοί αεροψεκασμοί

«Ξύπνησε» η Αίτνα μετά από σφοδρούς ψεκασμούς και ηλεκτρομαγνητισμό 📷 & 📹

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

«Ξύπνησε» η Αίτνα, το μεγαλύτερο και ψηλότερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, εκτοξεύοντας μεγάλες ποσότητες λάβας τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, η ενεργοποίηση του ηφαιστείου, που βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Σικελίας, δεν προκαλεί ανησυχία.

Οι ηφαιστειολόγοι την περιγράφουν ως μια ‘Strombolian έκρηξη, η οποία χαρακτηρίζεται από σποραδικές εκρήξεις της λάβας που μπορεί να φτάσουν το ύψος αρκετών εκατοντάδων μέτρων, ως αποτέλεσμα των παγιδευμένων φυσαλίδων αερίου που διαφεύγουν από τη λάβα. 

Η ηφαιστειακή δραστηριότητα της Αίτνας ξεκίνησε περίπου πριν 500.000 χρόνια. Στο παρελθόν, η ενεργοποίηση του ηφαιστείου έχει απειλήσει χωριά που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Και ως συνήθως, κοιτάζοντας τις εικόνες τις NASA βλέπουμε ότι δεν “ξύπνησε”, την “ξύπνησαν”! Τι γίνεται, μπορεί να μας πει κανείς; Το βρήκαν παιγνίδι και το παίζουν θεοί; (κλικ για μεγέθυνση)

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και πέραν κάθε λογικής!

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το HAARP που «είχε κλείσει» ανοίγει και πάλι με νέα διεύθυνση!

AllNewz

Τα τελευταία νέα του καιρικού μας πολέμου

AllNewz

ΗΠΑ: Φονικός ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε την Τζόρτζια – Στους 19 οι νεκροί

AllNewz