Εμπόλεμη Ζώνη

Η Ελλάδα φοράει κοτλέ!

Τελευταία μόδα της χώρας είναι το κοτλέ.

Η νέα αυτή τάση συνδέεται με την τάση για ναυτία, πονοκεφάλους, ζάλη, κόπωση, υπνηλία, ενώ δεν αποκλείει και τάσεις για ακραία φαινόμενα. Είναι μια τάση που κατατάσσεται στην γενικότερη τάση παγκοσμιοποίησης του καιρού: “Όλοι να έχουμε τον ίδιο χάλια καιρό”, αλλά και παγκοσμιοποίησης της λειτουργίας του εγκεφάλου: “Όλοι ξεκούρδιστοι”!

Η μόδα του κοτλέ είναι εμπνευσμένη από τα παγκόσμια κέντρα σχεδιαστών μόδας της δεκαετίας του ’70, για την οποία πρωτομίλησε ο μέγας μόδιστρος υψηλής κοπτικής και ραπτικής των λαών, Ζ. Μπρεζίνσκι. Συγκεκριμένα, στο σύγγραμμα μόδας “Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era” είχε αναφέρει ότι, “Παρ’ όλες τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, οι τεχνολογίες για τον έλεγχο των πληθυσμών έχει ήδη δρομολογηθεί”.

Απολαύστε την!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares