Εμπόλεμη Ζώνη Παρατηρητήριο σεισμών

Σεισμός και κοντά στην Αθήνα

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Η Βουλή στα μέτρα. Οι πολίτες στα κάγκελα. Και “κάποιο” ηλεκτρομαγνητικό όπλο τσακίζει τη χώρα…

Χτες γράψαμε για τη Ρόδο, τους απανωτούς σεισμούς και τους χημικούς αεροψεκασμούς που προηγήθηκαν.

Σήμερα κουνήθηκε και η Αθήνα.

Σεισμός μεγέθους 3,1 Ρίχτερ, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου της Αθήνας, έγινε αισθητός λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (18.05.2017). Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σεισμός είχε επίκεντρο την περιοχή της Ραφήνας, κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος και το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα.

Καλά πάει το πράγμα. Περιμένουμε να δούμε και πόσες καταστροφές έγιναν στις εποχικές καλλιέργειες κι από που θα κάνουμε εισαγωγή φρούτων και λαχανικών, σωστά; Πόσα θα πληρώσει ο ΕΛΓΑ και πόσο θα κοστίσει η παραγωγή στη χώρα που, κατά παγκόσμια ομολογία αιώνων, ΈΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΛΊΜΑ ΣΕ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ!

Εδώ στη Μαγνησία από χτες ρίχνει καντάρια, φυσάει, βουίζει και πονοκεφαλιάζει. Μάλιστα στη Νέα Ιωνία εμφανίστηκε και διπλό ουράνιο τόξο, αυτό που οι ξένοι “συνωμοσιολόγοι” αποδίδουν στη λειτουργία του HAARP:

Ααα τι ωραίο! – )(_*#*^%&%$^@#^

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια