Εμπόλεμη Ζώνη

Το είδαμε ΚΑΙ αυτό: Τεράστια «ρουφήχτρα» στην ακτή της Κέρκυρας

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Θα πρέπει κάποιος να υποφέρει από προχωρημένο στάδιο “άρνησης” ώστε να μην καταλαβαίνει ή να μην θέλει να παραδεχτεί ότι τα ακραία φαινόμενα και ο ασυνήθιστος για την Ελλάδα καιρός δεν είναι κάτι που έτυχε, αλλά… πέτυχε μετά τη συνεχή χειραγώγηση του!

Τώρα στην πινακοθήκη των περίεργων φαινομένων ήρθε να προστεθεί ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο για την χώρα μας: Η κακοκαιρία δημιούργησε στη θάλασσα μια «ρουφήχτρα», μια τεράστια παλιρροιακή δίνη όπως ονομάζεται, γράφουν τα ΜΜΕ. Την κακοκαιρία, δεν μας λένε, ποιος τη δημιούργησε;

Ένας Σκοτσέζος που κάνει διακοπές στην Κέρκυρα κατέγραψε με την κάμερα του το φαινόμενο που δημιουργήθηκε μόλις λίγα μέτρα από την ακτή. Από το μπαλκόνι του σπιτιού που μένει για τις διακοπές του στην Κασσιώπη της Κέρκυρας, μόλις ο Κιέραν Ντίκσον είδε την ρουφήχτρα που είχε αρκετά μέτρα διάμετρο έβγαλε αμέσως την κάμερά του. Δήλωσε στην Daily Mail πως το φαινόμενο κράτησε περίπου πέντε λεπτά και δεν προκάλεσε κανένα σοβαρό πρόβλημα.

Ο Σκοτσέζος ανέβασε το βιντεάκι στο προφίλ του στο facebook και έγραψε: «Αφήσαμε τη Σκωτία με λιακάδα κι εδώ έχει αυτό τον καιρό»! 

Καλά πάει το πράμα. Όσο για τις καλλιέργειες… αφήστε το… Πάλι εισαγόμενα και πάλι ακριβά. Έτσι. Η “σιωπή” δεν λένε ότι είναι χρυσός; Πληρώστε τώρα!

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Σητεία

Στην ίδια κατηγορία