Εμπόλεμη Ζώνη

Το χαλάζι «ξαναχτυπά» την επαρχία Φαρσάλων

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Η συνεχής χειραγώγηση του καιρού στη χώρα μας καταστρέφει ακόμα περισσότερο την ήδη κατεστραμμένη οικονομία της

Τα Φάρσαλα τις τελευταίες μέρες πλήττονται από απανωτές πλημμύρες και χαλαζοπτώσεις. Οι καταστροφές είναι τεράστιες.

Όπως αναφέρει το ifarsala.gr, η ισχυρή βροχόπτωση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα (03/06) έφερε μαζί της για ακόμη μια μέρα χαλάζι. Σύμφωνα με μαρτυρίες αγροτών το χαλάζι «ξαναχτύπησε» τον Σταυρό Φαρσάλων για δεύτερη συνεχή μέρα, όπως επίσης και τα γεφύρια Σοφάδων. Ενώ σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Κυριακή.

Οι φωτογραφίες είναι από τον Σταυρό Φαρσάλων και  δείχνουν το μέγεθος της χθεσινής καταστροφής που έπληξε την περιοχή για δεύτερη συνεχή μέρα.

Ο πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Κατωχωρίου και μέλος της ΕΟΑΣΝΛ δήλωσε ότι το χαλάζι που έπεσε είχε το μέγεθος φουντουκιού και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας κατέστρεψε τα πάντα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημιά αγγίζει το 100% στις περισσότερες περιπτώσεις και αφορά βαμβακοκαλλιέργειες, σιτηρά, καλαμπόκι και βιομηχανική τομάτα, οι αγρότες περιμένουν τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ στην περιοχή καθώς οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες.

Όσο η ενοχή αυτών που σιωπούν μεγαλώνει, τόσο η ανοχή μας λιγοστεύει. Ένα ακόμα μιντιακό παπαγαλάκι, το newsbeast.gr, έχει σήμερα αφιέρωμα “Οι θεωρίες συνωμοσίας που ζουν και βασιλεύουν στην Ελλάδα” με μια τεράστια φωτογραφία με ψεκασμούς και, για μια ακόμα φορά, έναν αχταρμά από αληθινές συνωμοσίες με πολλές μούφα προς εντυπωσιασμό και “απομυθοποίηση”.

Μόνο που “αυτή” τη θεωρία συνωμοσίας απολαύσαμε τις τελευταίες μέρες στους ουρανούς μας σε τέτοιο βαθμό, που έχουν αρχίσει πια να πείθονται και οι τελευταίοι σκεπτικιστές.

Δυστυχώς μας πέθανε και ο Ροκφέλερ για να ευχαριστήσει τα ΜΜΕ -για μια ακόμα φορά- για την αμέριστη και διακριτική στήριξη τους στην επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια