Εμπόλεμη Ζώνη Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Ανυπολόγιστη καταστροφή στην Αργολίδα λόγω χειραγώγησης καιρού

Την επόμενη μόλις μέρα μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μας, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, όπου εξήρε τις κλιματικές συνθήκες της χώρας μας που ευνοούν τις ΑΠΕ -τον ήλιο και τον αέρα μας- μια ακόμα καιρική βόμβα έπληξε τη χώρα!

Αυτή τη φορά, μετά τα Φάρσαλα, την έφαγε η Αργολίδα, με ολική καταστροφή όχι μόνο των καλλιεργειών, αλλά… και των φωτοβολταϊκών! Δεν έμεινε τίποτα όρθιο!

Δυστυχώς, με τέτοιες κυβερνήσεις κι εκπροσώπους στη Βουλή, η χώρα όχι μόνο δεν έχει καμία προοπτική και πουθενά, αλλά ούτε καν το πιο βασικό και πολυτιμότερο αγαθό, την Εθνική της Κυριαρχία, αναφέρει το Κίνημα Επιβιώνουμε.

Δείτε στο σάιτ του Κινήματος Επιβιώνουμε εικόνες και βίντεο από…. όχι την “βιβλική καταστροφή”, αλλά την Οπλοποίηση Καιρού που γίνεται σε βάρος της πατρίδας μας.

Κάποιοι με το ζόρι προσπαθούν να μας περάσουν από το λαρύγγι το θέμα της κλιματικής αλλαγής, μας μπουκώνουν και μετά κλείνουν μύτη και στόμα να την καταπιούμε αμάσητη! Στο μεταξύ, τα ενεργειακά παιγνίδια καλά κρατούν και η Ατζέντα 21 θριαμβεύει!

Και η λίστα των ενόχων, απλά μεγαλώνει…

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares