Κίνημα Επιβιώνουμε 🗝

Γαλλική Κυβέρνηση για Κινητά:  Νέα δεδομένα δείχνουν περισσότερη ακτινοβολία από αυτή που ισχυρίζονται οι κατασκευαστές 

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Το Environmental Health Trust  δημοσίευσε άρθρο με τίτλο: “Phonegate: French Government Data Indicates Cell Phones Expose Consumers To Radiation Levels Higher Than Manufacturers Claim”

Όπως αναφέρει, η γαλλική ANFR  δημοσίευσε online στις 1 Ιουνίου 2017, μια λίστα με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας «με λεπτομέρειες ανά μάρκα, μοντέλο και αποτελέσματα των δοκιμών για κάθε κινητό τηλέφωνο που δοκιμάστηκε, μετά από μήνες νομικής δράσης του Γάλλου γιατρού Dr. Marc Arazi».

Σύμφωνα με το Environmental Health Trust,

Δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως η Apple, η Motorola, η Samsung και η Nokia ήταν μεταξύ των εταιριών κινητών τηλεφώνων που δοκιμάστηκαν. Όταν δοκιμάστηκαν σε επαφή με το σώμα, μερικά τηλέφωνα έδωσαν αποτελέσματα δοκιμής υψηλότερα όσο τρεις φορές περισσότερα από αυτά που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν ως επίπεδα ακτινοβολίας του κατασκευαστή.

Ο Δρ Arazi απάντησε με την ακόλουθη δήλωση, μετά την απόφαση του γαλλικού δικαστηρίου να του επιτρέψει να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έκθεσης ακτινοβολίας κινητού τηλεφώνου όταν έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα.

Τα αποτελέσματα των τεστ της ακτινοβολίας των κινητών από απόσταση ή σε επαφή με το σώμα

 

Το σύντομο σχόλιο του Δρ Arazi για την απόφαση του γαλλικού δικαστηρίου σχετικά με τους κινδύνους ακτινοβολίας του κινητού τηλεφώνου.

[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]

Ιατρικώς τέτοια μήκη κύματος μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία (EHS) ή ιδιοπαθή περιβαλλοντική δυσανεξία (IEI), όρο που χρησιμοποιούν οι γιατροί για τη διάγνωση.

Εκτός από τις βλαβερές συνήθειες τα κινητά να μπαίνουν όπου να’ ναι -σε γυναικεία σουτιέν, στις τσέπες των ανδρικών παντελονιών, σε ζώνες, ή οπουδήποτε στο σώμα, πολλές φορές βλέπουμε βρέφη να παίζουν με αυτά:

Έχεις διαβάσει το μήνυμα στο κινητό σου;

Καλά κρυμμένο μέσα στο κινητό υπάρχει ένα μήνυμα για τον χρήστη. Τόσο καλά κρυμμένο που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το βρεις. Το έχει βάλει εκεί η βιομηχανία κινητών για να εξασφαλίσει τα νότα της ότι σε προειδοποίησε, χωρίς… να σε έχει προειδοποιήσει, αφού δεν το ξέρεις καν! Δείτε το βίντεο:

Τα λόμπις στους παγκόσμιους οργανισμούς υγείας καλά κρατούν, εμείς όμως…

Διεκδικούμε «Το δικαίωμα να γνωρίζω»!

Κίνημα Επιβιώνουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια