Εμπόλεμη Ζώνη

“Περίεργο” νέφος στον ουρανό του Ελσίνκι

Ένα περίεργο νέφος εμφανίστηκε νωρίς την Τετάρτη στον ουρανό του Ελσίνκι το οποίο απέσπασε το θαυμασμό και την απορία των κατοίκων!

Τι να είναι τούτο, άραγε; Και οι φωτογραφίες ανέβηκαν στα social media

[modal_text_link name=”” class=”” id=””]

[/modal_text_link]

Όσο γινόταν χαμός στα κοινωνικά δίκτυα με τους χρήστες να προσπαθούν να μαντέψουν τι προκάλεσε αυτό το σύννεφο και τι σημαίνει, το Φινλανδικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο έδωσε την επιστημονική του εξήγηση, λέγοντας ότι είναι πιθανό ένα αποτέλεσμα των κρυστάλλων πάγου να αντιδρούν με μια «πλάκα» νέφους σταγονιδίων πιο κάτω.

“Αυτό το στρώμα νέφους, το οποίο είναι τώρα εκεί, είναι περίπου 10-12 χιλιόμετρα ψηλά και η θερμοκρασία είναι πάνω από 20 βαθμούς. Μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι εάν οι παγωμένοι κρύσταλλοι προέρχονται από τα παραπάνω στρώματα σύννεφων, προκαλούν πολύ γρήγορη κατάψυξη υγρού νερού σε κρυστάλλους πάγου, όπου τα σύννεφα θα ρίξουν βροχή και θα εξατμιστούν ταυτόχρονα “, δήλωσε ο Paavo Korpela, μετεωρολόγος στο Φινλανδικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο, Iltalehti.
 Αυτή είναι η μια εξήγηση, την άλλη με τον Τοτό την ξέρετε;
Βρε τι ωραία περνάμε εις τας εξοχάς! Καταπράσινα λιβάδια γεμάτα προβατάκια να βόσκουν ανέμελα…
[modal_text_link name=”” class=”” id=””]

[/modal_text_link]

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares