AllNewz αποκλειστικό Εμπόλεμη Ζώνη

Καιρική Τρομοκρατία από ξηράς, θαλάσσης και αέρος

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο, η καταιγίδα Χάρβεϊ δεν κατέβασε μόνο πολλές βροχές, ύψωσε περισσότερες φωνές

Στην δημοσιότητα γνωστές και άγνωστες τεχνικές φέρνουν οι αμερικάνοι ακτιβιστές, οργισμένοι και μπουχτισμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τους αλλά και σε όλον τον πλανήτη.

Μιλούν για ξεκάθαρη Καιρική Τρομοκρατία από ξηράς, θαλάσσης και αέρος. Εκμεταλλεύονται τα πάντα για να δημιουργήσουν ακραία φαινόμενα ή να μεγιστοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα. Έτσι κι αλλιώς, το κλίμα τρελάθηκε και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά που είναι η δράση και που η αντίδραση.

Ωστόσο για την καταιγίδα Χάρβει, όλοι συμφωνούν ότι πρόκειται για δράση. Κάποιος έβαλε το χεράκι του και πήρε την ελάχιστη ατμοσφαιρική υγρασία και την μετέτρεψε σε κανονικό φονικό όπλο.

Τα κέντρα εξουσίας έχουν στα χέρια τους όλη την τεχνολογία. Οι κοινωνικοποιηθείς που τα ελέγχουν μαζί με τους άλλους ψυχοπαθείς τους επιστήμονες και τους μηχανικούς που δουλεύουν για πάρτη τους και εφευρίσκουν τις πατέντες, αποτελούν το απόλυτο δίδυμο μαζικού καταστροφέα.

Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι το βασικό κλειδί γιατί, εκτός από το ίδιο το χααρπ και τα συναφή του, όλες σχεδόν οι άλλες τεχνολογίες δουλεύουν επίσης μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, είτε έχουν ως βάση την ξηρά, την θάλασσα, ακόμα και το διάστημα.


US floating SBX radar spent month spying on N.Korea

Επίγεια και επιθαλάσσια ραντάρ και ντόπλερ, σπαρμένα σε κάθε γωνιά της γης ειδικά εκεί που έχουν έλεγχο ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, υποτίθεται χρησιμοποιούνται για αμυντικούς λόγους, για κατασκοπεία ή για να “προβλέπουν” τον καιρό. Ωστόσο μπορούν και να παίζουν και με τον καιρό.  [Δεκάδες ραντάρ τύπου HAARP στην Ιταλία για τους πολέμους του ΝΑΤΟ]

Τουλάχιστον δυο από τις δεκάδες πατέντες τροποποίησης καιρού δείχνουν πόσο η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σ’ αυτόν τον τομέα.

Η μια χρονολογείται από το 2007 με τίτλο: Method for weather modification and vapor generator for weather modification [US 20100074390 A1]Α

A method for weather modification by using a nuclear fusion reactor or a nuclear fission reactor as a heat source …  A method for weather modification according to claim 1, wherein an alkaline vapor heated to a high temperature is jetted in a spray form into the vapor to be jetted into the sky for mixing these vapor types together… A vapor generator for weather modification, comprising a nuclear fusion reactor or a nuclear fission reactor as a heat source with a circulation pipe where a fluid for cooling or thermal exchange is circulated… (μπορείτε στο σύνδεσμο να διαβάσετε όλη την πατέντα και να δείτε τις φωτό)

Μια άλλη μας έρχεται… από το διάστημα! Οι ιδέες του Χίτλερ δεν πήγαν χαμένες, όλο και κάποιος καλοθελητής είναι πρόθυμος να τις υλοποιήσει: Weather management using space-based power system [US 20110204159 A1]

Αν διαβάστε το κείμενο σε συνάρτηση με τις 33 εικόνες, απλά θα χαζέψετε. Καθρέφτες μεταφέρουν με τρόπο την ηλιακή ακτινοβολία και σε συνδυασμό με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, επεμβαίνουν σε μια καταιγίδα:

Το πιο ενδιαφέρον ντοκουμέντο, ωστόσο, που έσκασε μύτη με την καταιγίδα Χάρβεϊ γράφει:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ υπόθεση για δοκιμή:
• TC ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ των μικρών αερολυμάτων: καταστολή ζεστής βροχής
• TC ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ αερολυμάτα που απορροφούν την ακτινοβολία στην περιφέρεια της καταιγίδας
• TC ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ αερολυμάτων που απορροφούν ακτινοβολία στην κορυφή της καταιγίδας
• ΑΝΤΛΗΣΗ δροσερού νερού στην ωκαιάνια επιφάνεια πριν από τυφώνα

Τίτλος της μελέτης: Η άνοδος και η πτώση του προγράμματός της για την αεροσολικής και μικροφυσικής επίδρασης. Από το Ισραήλ με… πολύ αγάπη! Στο “εργαστήριο” συμμετείχαν 25 (βλαμμένοι) επιστήμονες απ’ όλον τον κόσμο. Αναρωτιέμαι… όλοι άκληροι είναι; Παιδιά αυτοί δεν έχουν; Τι πλανήτη θα τους παραδώσουν; Το project απαιτεί ψεκασμούς με σωματίδια -aerosol γενικώς και αορίστως χωρίς καν να αναφέρει τι είδους.

Και εκμεταλλεύονται τα πάντα στη φύση. Από τη σκόνη της Αφρικής που είναι πλήρης βαρέων μετάλλων, μέχρι και τις εξατμίσεις από τα εργοστάσια που, παράγουν με CO2, αλλά ξεχνούν να πουν ότι κυρίως αυτό που παράγουν είναι σύννεφα. Το δε νερό που εξατμίζεται από τα φουγάρα είναι μάλιστα πολύ περισσότερο από το CO2, πως λοιπόν ξαφνικά δημιουργούν υπερθέρμανση όταν οι ίδιοι οι Γεωμηχανιστές λένε ότι αν δημιουργούν σύννεφα τεχνητά θα μπορέσουν έτσι να λιγοστέψουν την ηλιακή ακτινοβολία και να ψυχρανθεί ο πλανήτης;
Δια του λόγου μου το αληθές, το ποστ των μετεωρολόγων:
[modal_text_link name=”” class=”” id=””][/modal_text_link]
Θεωρώ ότι ζούμε την αισχρότερη εποχή της ανθρωπότητας. Ίσως όμως και να κάνω λάθος, αν σκεφτώ τα λόγια του Σέξπιρ:
Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι δαίμονες είναι εδώ
Και σίγουρα κυβερνούν τον κόσμο. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε…
Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares