Εμπόλεμη Ζώνη

Τα όμορφα δέντρα όμορφα καίγονται… από μέσα προς τα έξω;!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει ένα δέντρο να καίγεται από μέσα προς τα έξω

Το βίντεο γυρίστηκε την περίοδο που ξέσπασαν οι απανωτές και καταστρεπτικές φωτιές στην Καλιφόρνια την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό. Ένα ακόμα βίντεο της ίδιας μέρας αλλά που δεν αναφέρει περιοχή κυκλοφορεί στο ΥΤ δείχνοντας πάλι ένα δέντρο να καίγεται μέσα-έξω:

Αμερικάνοι ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι οι απανωτές φωτιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Καλιφόρνια ήταν εμπρησμός, ο οποίος δημιουργήθηκε με τεχνολογία μικροκυμάτων και έτσι εξηγούν το γεγονός να καίγονται τα δέντρα από το εσωτερικό τους. Όπως και στους φούρνους μικροκυμάτων, πρώτα υπερθερμαίνεται το εσωτερικό και μετά απλώνει η ζέστη προς τα έξω.

Αυτό το σκεπτικό, ίσως είναι και η πιο λογική εξήγηση για το πως ένα όμορφο δέντρο όμορφα καίγεται εκ των έσω. Ο παραλογισμός ωστόσο, είναι… στην ίδια την ενέργεια…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια