Εμπόλεμη Ζώνη Καιρός Χημικοί αεροψεκασμοί

Ο Καιρός: Αλλάζει μετά από ψεκασμούς και… λοιπούς χειρισμούς

Συνεχίζονται τα Σκωτσέζικα ντους στη χώρα μας αφού βρίσκεται στο κέντρο της συνεχούς τεχνητής εναλλαγής θερμών και ψυχρών μαζών για να πετύχουμε μια μέρα το τέλειο παγκοσμιοποιημένο κλίμα σε όλον τον πλανήτη: Όλοι το ίδιο!

Το όνειρο του Βερν χάρη στον φίλο του Τέσλα κοντεύει να γίνει πραγματικότητα, υπομονή και επιμονή, χρειάζεται μόνο!

Έτσι το  Σ/Κ ,τη Δευτέρα και την Τρίτη που μας έρχονται θα έχουμε τοπικές συννεφιές στη χώρα μας αλλά και κάποια ηλιοφάνεια, όπου και όσο οι χημικοί ψεκασμοί το επιτρέψουν.

Επίσης ομίχλες θα σημειωθούν το πρωί στα Ηπειρωτικά, χάρη στις μαζικές ρίψεις των ακούραστων χειραγωγών του καιρού.

Υπερωρίες σήμερα…

Οι νοτιάδες τοπικά 6 μποφόρ στο Ιόνιο, εκεί που τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να φέρουν τις ζεστές εναέριες μάζες από τη Λιβύη. Ίσως και λίγη σκόνη μαζί, αλλά… τα αγαθά (των άλλων) κόποις κτώνται!

Γενικά ο καιρός θα είναι ζεστός στη χώρα μας μέχρι να πάψει να είναι, καθώς αναμένεται να μας έρθει σε λίγες μέρες ένα βαρύ από Ρωσία μεριά που θα τσακωθεί με το υψηλό κάπου εδώ πάνω μας και μπορεί πάλι να έχουμε έντονες βροχοπτώσεις μετά σκόνης (λασποβροχή) ή ακόμα και χιόνια στα ορεινά (λασποχιόνι).

Ήταν η πρόγνωση του Καιρού από την καιρολόγο Κασσάνδρα της AllNewz

Το Tip της ημέρας: Μην συνηθίζεις στο σατανικό γιατί μια μέρα θα του μοιάσεις!

Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares