Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

“Ευνοήθηκε” η μεταφορά σκόνης από την Αφρική  χάρη στην τεχνολογία Τέσλα!

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή ολόκληρων ή μέρους των άρθρων καθώς και του υλικού της ιστοσελίδας μας βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

 

Νέος σχηματισμός νεφών, τον ονομάσαμε “ψαροκόκαλο΄”!
Για μια ακόμα φορά ακούσαμε το κλασικό “ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική”, με την απίστευτη ελαφρότητα της παραπληροφόρησης. Οι εικόνες ωστόσο από τους δορυφόρους δείχνουν έντονη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις γύρω περιοχές. Ένα νέφος… “ψαροκόκαλο” στην Νεάπολη της Ιταλίας!

Αλήθεια.. με αυτό τι γίνεται; Αφρικανική σκόνη: Μεγάλο διεθνές πείραμα στην Κρήτη. Γιατί εμείς γράφαμε ότι δεν είναι φυσιολογική η τόσο συχνή επισκεψιμότητα του “σπάνιου ανοιξιάτικου φαινομένου” που έχει πλέον καθιερωθεί όλο το χρόνο, μας απαντούσαν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά ξαφνικά ανακοίνωσαν μεγάλο διεθνές πείραμα, τόσο μεγάλο που… έκτοτε αγνοείται η τύχη του! Τα ραντάρ μια φορά τα έστησαν κι από κει και πέρα… ψυχή βαθιά τι κάνουν αυτά.

Μια φορά εμάς η σκόνη μας έπνιξε και πάλι, ενώ η Βόρεια Ευρώπη ετοιμάζεται για κακοκαιρία. Το “Άνω-Κάτω” συνεχίζεται.

Πως μας ήρθε; Δια του γνωστού τρόπου: Ψέκασμα-ζάπισμα, χημικά και μιρκοκύματα!

Το υλικό που συλλέξαμε αυτή τη φορά είναι άκρως ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό. Είναι αντίστοιχο της έντονης κακουχίας που ένιωσαν και όσοι έχουν έστω και μια ελάχιστη ευαισθησία στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Και αυτή η μερίδα ολοένα αυξάνεται και πληθύνεται…

​Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στα νέφη όπως φάνηκαν στο sat24 και ΝΑΣΑ τις τελευταίες μέρες σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αφρική, Μάλτα:

Χημικοί αεροψεκασμοί και μικροκύματα μαζί με αφρικανική σκόνη. Μόλις λίγο καθάρισε ο ουρανός φάνηκαν αμέσως.

Το νέφος “ψαροκόκαλο” στην Ιταλία

Αφήστε κοι μετεωρολόγοι, μην ψάχνετε για νέες ονομασίες αυτού του νέφους, το βαφτίσαμε εμείς. Το είδαμε στην Κρήτη, το είδαμε και στη Νάπολη της Ιταλίας με μια μέρα διαφορά. Περιέργως και οι δυο έχουν αμερικάνικες βάσεις. Καλά… σύμπτωση, έτσι το αναφέρουμε…

Το θλιβερό αποτέλεσμα σε βάρος της υγείας μας

Της δικής μας, αφού η σκόνη είναι άκρως τοξική, αλλά και του περιβάλλοντος. Φυσικά… να μην αναφέρουμε τι μας κάνει όλη αυτή η ακτινοβολία.
Παρεμπιπτόντως, μιας και μιλάμε για Νάπολη, η περιοχή είναι γεμάτη αμερικάνικες στρατιωτικές βάσεις που έχουν απ’ όλα τα καλά. Και μη χειρότερα. Ούτε πόλεμο με… εξωγήινους να περίμεναν οι αμερικάνοι!

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το HAARP που «είχε κλείσει» ανοίγει και πάλι με νέα διεύθυνση!

AllNewz

Φουκουσίμα: Σήμερα η 4η μαύρη επέτειος της σιωπηλής επίθεσης του HAARP

AllNewz

Όταν ο Πάπας και ο τυφώνας έδωσαν ραντεβού στις Φιλιππίνες

AllNewz