AllNewz

Απόδειξη:  Αύξηση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων μετά από χημικούς αεροψεκασμούς

 

Ένα απλό πείραμα που μπορεί να το κάνει ο καθένας, αποδεικνύει αυτό που λέμε εδώ και χρόνια: Οι χημικοί αεροψεκασμοί διενεργούνται για να ιονίζεται η ατμόσφαιρα και να αυξάνει η ακτινοβολία!

Όπως έχουμε επίσης εξηγήσει πολλές φορές, τα συμπτώματα που νιώθουμε συνήθως μετά από μπαράζ χημικών αεροψεκασμών, δεν οφείλονται μόνο στα βαρέα μέταλλα που έχουμε εισπνεύσει, αλλά κύρια στην άνοδο της ακτινοβολίας.

Μπορεί τα κάψιμο στο λαιμό και στα μάτια, η δυσκολία στην αναπνοή να είναι λόγω χημικών, αλλά ο πονοκέφαλος, η υπνηλία, η κούραση, η αϋπνία, ο εκνευρισμός, πόνοι στους μύες και κόκκαλα, βουητό στα αυτιά – αυτά κι άλλα πολλά, είναι αποτέλεσμα της επίδρασης της αυξημένης ακτινοβολίας πάνω μας.

Για να κατανοήσετε το παρακάτω βίντεο εξηγούμε: Το σπίτι και γραφείο μας είναι στη Μακρινίτσα, όπου στα αριστερά “βλέπει” στα Χάνια. Εκεί είναι το πάρκο όλων των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, το οποίο δεσπόζει ο πύργος του ΟΤΕ.

Έχουμε ξαναγράψει για το εν λόγω ‘τέρας’:

Εκτός από την κινητή, φέρει πάνω του και την ιδιωτική τηλεόραση, ενώ η εμβέλεια του ξεπερνά κάθε… φαντασία!

Δείτε την εικόνα πιο κάτω. Αν φτάνει μέχρις εκεί που λένε, τότε τι να πούμε εμείς που τον έχουμε πλάι μας;

Από καιρό θέλαμε να μετρήσουμε την ακτινοβολία που δεχόμαστε από αυτή την πηγή, την οποία νιώθαμε σχεδόν κάθε μέρα και κλείναμε τα παντζούρια χειμώνα – καλοκαίρι. Υπερβολικοί; Για κάποιους ίσως, αλλά… όχι για το μηχάνημα που τελικά καταγράφει χωρίς “άποψη” ή προκατάληψη.

Το προμηθευτήκαμε επιτέλους από την Home Biology για να δούμε αν όλα είναι στο μυαλό μας ή όχι.

Την πρώτη μέρα, Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, εμείς νιώθαμε σχετικά καλά και… το ίδιο και ο ουρανός! Καθαρός, με ελάχιστα ίχνη αεροπλάνων. Οι μετρήσεις -όσο μπορεί αυτό να γίνει στοχεύοντας από απόσταση- έδειχναν σχετικά χαμηλές και εντός “των ορίων” της ΕΕ.

Βέβαια, “τα όρια” σηκώνουν πολύ συζήτηση, όχι μόνο για το πως βγαίνουν, αλλά και ποιους αφορούν. Επίσης άλλα είναι τα όρια που αντέχει κανείς τη μέρα και άλλα που θα πρέπει να είναι την ώρα του ύπνου, μια αναλογία 1/10!

Την πρώτη ‘αψέκαστη’ μέρα, το μηχάνημα έπαιζε από 50 μέχρι το πολύ (και σπανίως) 90μW/m2

H επόμενη μέρα, 3 Απριλίου, ξεκίνησε με έντονους αεροψεκασμούς και από το πρωί τα νούμερα άρχισαν να ανεβαίνουν. Μέχρι το μεσημέρι, η αύξηση έμοιαζε να είναι σε μ.ο. τουλάχιστον ένα 20%. Φυσικά, ήδη η γνωστή κακουχία από την ακτινοβολία είχε αρχίσει να γίνεται εμφανής.

Σήμερα, 4 Απριλίου, την ήδη ιονισμένη ατμόσφαιρα, συνέχισαν να την ψεκάζουν με νέο υλικό. Το μηχάνημα κατέγραψε περαιτέρω αύξηση, με αποτέλεσμα να κοντεύει να διπλασιαστεί από την αρχική. Περνούσε καθαρά τα 100 90μW/m2 – έφτανε και 120 και 130 κάποιες φορές. Δείτε το βίντεο:

Η υπομονή και ανοχή έχει προ πολλού στερέψει. Μέχρις εδώ, και με τον ΟΤΕ, και με την ασύρματη τεχνολογία, αλλά κύρια, με αυτή την απόλυτη τρέλα που λέγεται χημικοί αεροψεκασμοί!

Προσωπικά, μου είναι παντελώς αδιάφορο τι θέλει ο ΟΤΕ, τι θέλει το ΝΑΤΟ με τις πυραυλικές ασπίδες του, τι θέλουν τα συμφέροντα της ασύρματης τεχνολογίας, τι θέλουν όλοι αυτοί που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.  Ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με το υπ. Περιβάλλοντος και οι πιέσεις από δω και στο εξής θα αυξηθούν προς πάσαν κατεύθυνση.

Διεκδικούμε τη ζωή μας, την υγεία μας, την ελευθερία μας και διεκδικούμε η χρήση της ασύρματης τεχνολογίας να γίνεται σε φιλικά προς τον άνθρωπο πλαίσια και όχι προς εξαφάνισή του.

Διεκδικούμε καθαρούς ουρανούς, ήλιο και ατμόσφαιρα γήινη και όχι Αρειανή.

Ως εδώ και μη παρέκει! Και καλό είναι κι ο κάθε πολίτης να δει που συμμετέχει άθελα του ή από αδιαφορία σε αυτήν την γενοκτονία μας, σ΄αυτόν τον αργό θάνατο…

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares