Ελλάδα Εμπόλεμη Ζώνη

“Έρχεται” πάλι η σκόνη – Αποφάσισαν να μας ξεκάνουν για τα καλά!

Μετά από μια παρέλαση “επιστημόνων” που προσπαθούν να μας πείσουν ότι έτσι θα πάει από δω και πέρα λόγω “κλιματικής αλλαγής”, κι ότι το ανώμαλο θα είναι το φυσιολογικό, η σκόνη επιστρέφει στην Ελλάδα.

Φυσικά μόλις καθαρίσει λίγο ο ουρανός βλέπουμε αεροπλάνα, φυσικά δύσκολα καθαρίζει ο ουρανός λόγω συνεχούς θολούρας και σκόνης, φυσικά έφτασε ο Έλληνας να έχει έλλειψη βιταμίνης D που σημαίνει αρρώστιες και κατάθλιψη, και να κεραυνοβολείται από μικροκύματα, που σημαίνει πάλι αρρώστιες και κατάθλιψη.

​Αυτή είναι η εντελώς αφύσικη εικόνα χειραγώγησης καιρού:

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» και πάλι τη χώρα την Πέμπτη και την Παρασκευή

Κορύφωση του φαινομένου στην Κρήτη και την Αθήνα «βλέπουν» οι επιστήμονες του Εθνικού Αστεροσκοπείου. Το νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης αναμένεται ότι θα κορυφωθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης και την Παρασκευή και το Σάββατο 13-14 Απριλίου στην Αθήνα. Οι εκτιμήσεις προέρχονται από τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Με βάση τα μοντέλα πρόβλεψης, στην Αθήνα, η μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης (περίπου 130 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα) αναμένονται το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ στη συνέχεια η σκόνη θα αραιώσει σταδιακά.

Στο Ηράκλειο η μεγαλύτερη συγκέντρωση σκόνης (πάνω από 240 μικρογραμμάρια σκόνης ανά κυβικό μέτρο αέρα) αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης. Οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της σκόνης αναμένονται σε ύψος 1.500 έως 3.000 μέτρα πάνω από το έδαφος.

“Το φαινόμενο οφείλεται στα χαμηλά βαρομετρικά συστήματα στη Δυτική Μεσόγειο, που οδηγούν μεγάλες ποσότητες αφρικανικής σκόνης προς την περιοχή μας”, γράφουν. Τα είδατε τα “χαμηλών συχνοτήτων βαρομετρικά”!

Picture
Πήλιο: Από σήμερα κι όλη τη βδομάδα “σκονισμένοι”, ενώ τα αεροπλάνα κάνουν πασαρέλα μέσα στη θολούρα

Picture

Περνούν μουλωχτά μέσα στα σύννεφα…

Picture

Σκόνη, ψεκασμοί, ΑΓΕΤ – ο τέλειος συνδυασμός για μείωση πληθυσμού

​«Καυτός» ο φετινός Μάρτιος για την Ελλάδα – Ψυχρός για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης

Αυτός είναι ο τίτλος του Π.Θ.
Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο Μάρτιος στην Ελλάδα ήταν πιο θερμός από τον μέσο όρο, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη, ήταν ο δεύτερος πιο ψυχρός από το 2000 – Άνω Κάτω, το έλεγε αυτό ο Βερν, και είμαστε εν τω μέσω διαδικασίας, ανεβάζοντας ζέστη από Νότο, κατεβάζοντας ψύχος από τον Βορρά.

Αλλά το meteo μας έχει “εγκαλέσει” από το 2011 να ασχοληθούμε με κάτι άλλο, αν θέλουμε να κάνουμε ακτιβισμό, και όχι τους χημικούς αεροψεκασμούς.

Εμείς όμως συνεχίζουμε από τότε και δεν θα σταματήσουμε να αποκαλύπτουμε το έγκλημα. Όσους απειλές κι αν εκτοξεύετε…

​Εμείς θα συνεχίσουμε!
Όσες μηνύσεις κι αν μας κάνετε και δήθεν για άσχετα θέματα…
​Εμείς θα συνεχίσουμε!
Όσες επιστημονικοφανείς μπούρδες κι αν γράφετε και δημοσιεύετε ως “ειδικοί”…
​Εμείς θα συνεχίσουμε!
Όσο κι αν προσπαθείτε να μας γελοιοποιείστε βαπτίζοντας μας “ψεκασμένους”…
​Εμείς θα συνεχίσουμε!
Μέχρι να σταματήσει αυτή η Γενοκτονία…
​Εμείς θα συνεχίζουμε!
Shares
⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια
Shares