Weather Warfare

Ο… Δίας μας στέλνει και πάλι τη σκόνη από την Αφρική!

⚠ Fair Notice: Τα άρθρα της AllNewz είναι αποτέλεσμα έρευνας, συγγραφής ή μετάφρασης της ιστοσελίδας ​και απαγορεύεται ρητά η πλήρης αναδημοσίευσή τους ή μέρους αυτής, καθώς και η αναπαραγωγή υλικού. Επίσης απαγορεύεται αυστηρώς οποιαδήποτε επισήμανση και χαρακτηρισμός των άρθρων μας από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικός κράτος οργανώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

 

Στην προσπάθεια τους να μας παρουσιάσουν το αφύσικο φαινόμενο της συνεχούς επισκεψιμότητας της αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας ως φυσιολογικό, οι μετεωρολόγοι επικαλούνται την αναφορά του Ομήρου στην Ιλιάδα, όπου γίνεται λόγος για «ματωμένες σταγόνες» (αἱματοέσσας ψιάδας) που έριξε ο Δίας για να εκδικηθεί το σκοτωμό ενός από τους γιους του, του Σαρπηδόνα, από τον Πάτροκλο (Ιλιάδα, Ραψωδία Π στ.458-460)

Το φοβερό αυτό επιχείρημα, που αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που στοχεύει, ότι δηλαδή, για να το αναφέρει ο Όμηρος είναι τελικά και σπάνιο, αλλιώς δεν θα το ανέφερε, έγινε γλειφιτζούρι και διανέμεται πλέον δωρεάν στα ΜΜΕ και τα social media, όπου κανείς τολμάει να μιλήσει για χειραγώγηση καιρού ή έστω εκφράζει απορία και αγανάκτηση για το φαινόμενο.

Βέβαια οι δικές μας παρατηρήσεις, ακολουθούν το γνωστό πλέον μοτίβο: 1. Πρώτα αεροψεκασμοί, 2. στη συνέχεια τα γνωστά ηλεκτρομαγνητισμένα κύματα και 3. το σκηνικό επισφραγίζεται με την δική μας δυσφορία και κακουχία. Αποτέλεσμα: 4. Η σκόνη έρχεται.

Ένα πείραμα ή μια παρατήρηση που ακολουθεί το ίδιο ακριβώς μοντέλο αλληλουχιών και δίνει το ίδιο αποτέλεσμα, βάσει επιστημονικών όρων και κανόνων, καλείται “απόδειξη” και ισχύει ως τέτοια. Καταμετρείται το ποσοστό επιτυχίας κι αναλόγως αυτού, αν δεν πιάνει το απόλυτο 100%, θεωρείται ισχυρή ή όχι. Μεγάλο ποσοστό παρέκκλισης απαιτεί την επανάληψη πειραμάτων ή παρατηρήσεων ή ακόμα και άλλων μεθόδων.

Στη δική μας περίπτωση, 1 – 2 – 3 = 4 δείχνει να έχει ποσοστό επιτυχίας 100%. Δεν την έχουμε δει να “έρχεται” ποτέ η σκόνη από την Αφρική χωρίς “ο Δίας”, αυτοί που το παίζουν καιρικοί θεοί, να μην έχουν βάλει το χεράκι τους: Ένα jet stream στην Πολωνία παίζει το ρόλο “ρουφήχτρας” ενόσω η ιονισμένη ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι το ενδιάμεσο για να μεταβεί η σκόνη από την Αφρική.

Η διαδικασία δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλει μέρες προετοιμασίας. Οι χημικοί αεροψεκασμοί ξεκίνησαν ήδη εδώ και 3-4 μέρες, το ίδιο και η ακτινοβολία:

Φυσικά το παραμύθι με τους ψεκασμούς, αλλά και τη μεταφορά σκόνης, ότι συνεισφέρουν στη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας (Γεωμηχανική), κάποιοι θέλουν να το καταναλώνουν επίσης ως νόστιμο γλειφιτζούρι, προφανώς… πασπαλισμένο και με λίγη… κάνναβη (;) γιατί προσφέρει ωραίο ύπνο, χωρίς τύψεις, επειδή δεν έκανες σωστά τη δουλειά σου να ενημερώσεις το κοινό.

Εκατομμύρια ανά τον κόσμο θα αρρωστήσουν και πολλοί από αυτούς θα πεθαίνουν στη διαδικασία να λιώσουν οι πάγοι στο βορρά, κάτι που όπως φαίνεται επιθυμούν οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν άμεσα οφέλη εκεί. Χιλιάδες ψυχές χάνονται από τα απανωτά καιρικά φαινόμενα, ενώ οι καταστροφές στις καλλιέργειες καταφέρνουν να κρατούν τις τιμές τροφίμων σε υψηλά επίπεδα.

Η Ρωσία καμαρώνει σήμερα για το πυρηνικό της υποβρύχιο που περνάει μέσα από τον πάγο της Αρκτικής.

Τα ενεργειακά συμφέροντα αυτή τη στιγμή είναι τεράστια, τόσο όσον αφορά τις πηγές πετρελαίου και αερίου, αλλά και τις ΑΠΕ, αφού η “Κλιματική Αλλαγή” προσφέρεται τα μάλα για αυτές τις επενδύσεις.

Η ιδέα ήταν του διεστραμμένου εγκεφάλου του Ροκφέλερ και χρονολογείται από τη δεκαετία του ’70. Έκτοτε αγαπήθηκε κι αγκαλιάστηκε από την παγκόσμια ελίτ.

​Lollipop, το γλειφιτζούρι. Είναι γλυκό, είναι χρωματιστό και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Τελευταία, χρησιμοποιείται και στην φαρμακευτική. Για να πηγαίνουν πιο εύκολα τα φαρμάκια κάτω…

Στην ίδια κατηγορία

AllNewz σημαίνει όλη η Αλήθεια