AllNewz

“Baking News”: Ψεκασμοί και ακτινοβολία στο φουλ!

Μίνι καύσωνα έχουμε στην Ελλάδα, μόνο που τον έχουμε με την ευγενική χορηγία των θερμαστών της ιονόσφαιρας…

“Καλημέρα, Γιάννα, μείνε στεγνή σήμερα”, με χαιρετάει το facebook πρωί-πρωί, λες και του το ζήτησα. Και καλά ότι η πρόγνωση καιρού λέει ότι θα βρέξει. Αλλά… στεγνή τελικά έμεινα. Πέρασαν 5-5 τα αεροπλάνα, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, δεν υπήρχε άνθρωπος που να έχει κεφάλι και να μην του πονάει, να μην νιώθει εξάντληση και να μην σέρνεται…

Μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν κάποια στιγμή, άστραψε κάπου εδώ κοντά και βρόντηξε, αλλά στεγνή έμεινα (εικόνα πάνω).

Σε γενικές γραμμές, οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη είναι αρκετά υψηλές, με την Ελλάδα , τη Σερβία και καναδυό άλλες να ξεχωρίζουν στην κορυφή, ακόμα και η Γερμανία έχει σχετική ζέστη, αλλά… η Νορβηγία έχει σύννεφα λες και βγήκαν από εργοστάσιο.

Γεμάτα γραμμώσεις, αφύσικες που ακολουθούν μοτίβο. Στη Νορβηγία βρίσκεται το EISCAT, μια εγκατάσταση αντίστοιχη του HAARP στην Αλάσκα, το οποίο επίσης “μελετάει” την ιονόσφαιρα.

Η εγκατάσταση χρηματοδοτείται και λειτουργεί από ερευνητικά ιδρύματα και ερευνητικά συμβούλια της Νορβηγίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Ιαπωνίας, της Κίνας και του Ηνωμένου Βασιλείου (Συνεργάτες του EISCAT). Ινστιτούτα από άλλες χώρες συμβάλλουν επίσης σε επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γερμανίας και της Νότιας Κορέας.

Και οι περίφημες εικόνες σήμερα έδειξαν ότι η “μελέτη”, δημιούργησε -μαζί με τις ουρές των ψεκαστικών- μια υπερπαραγωγή τεχνητών νεφών:

Φυσικά καμία από αυτές τις εγκαταστάσεις δεν θα μπορούσε να ‘δουλέψει’ αν δεν υπήρχε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ραντάρ, πύργων τηλεόρασης κλπ και φυσικά οι δορυφόροι.”Όλοι μαζί μπορούνε”…

Alert! Για χτες, σήμερα, αλλά και αύριο!

Αν ακούσατε, ακούτε ή ακούσετε στο μέλλον “οι ψεκασμοί είναι μέρος του μυστικού προγράμματος Γεωμηχανικής για την διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας και την υπερθέρμανση του πλανήτη”, απαντήστε αυτό που απαντάω κι εγώ:

“Κι εγώ είμαι η Μόνικα Μπελούτσι”. Βάλτε Τζορτζ Κλούνεϊ, τα αγόρια, ή Μπραντ Πιτ. Ή μάλλον, πείτε ο Ντι Κάπριο, που είναι και μέλος της παγκόσμιας εκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής.

Σήμερα οι ψεκασμοί, όχι μόνο δεν δρόσισαν την ατμόσφαιρα, αλλά εκτίναξαν τις θερμοκρασίες στα ύψη, αφού το αγώγιμο υλικό τους προσφέρεται για θέρμανση. Και θέρμανση είχαμε.

Μπήκα σε δυο χώρους που ΔΕΝ πιάνουν τα κινητά και ανακουφίστηκα, γιατί η θέρμανση ήταν από μικροκύματα. Ησύχαζε για λίγο κεφάλι και σώμα, και μόλις έβγαινα πάλι έξω, νόμιζα ότι κάποιος με έβαζε στην πρίζα.

ΠΟΤΕ μην ξεχάσετε πως είναι το ελληνικό κλίμα, ΠΟΤΕ μην συνηθίσετε τις επιθετικές τους πρακτικές, ΠΟΤΕ μην αφήσετε τα παιδιά σας, τις γενιές του αύριο, να πιστέψουν ότι έτσι είναι τα πράγματα και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει, να το αλλάξει.

Ποτέ μην συμβιβαστείτε με το ανώμαλο, το άδικο, το αφύσικο και το απάνθρωπο.

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares