AllNewz

Ο εφιάλτης της 5G τεχνολογίας έχει ήδη αρχίσει

Η τεχνολογία 5G για ‘γρήγορο Ίντερνετ’ και ‘έξυπνες πόλεις’ ήδη έχει ξεκινήσει και αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της εφαρμογής της, ζωντανά σε ανθρώπους, που παίζουν το ρόλο πειραματόζωου αφού δεν έχουν υπάρξει ουσιαστικά τεστ

Naomi Wolf, συγγραφέας, ομιλήτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της τεχνολογικής εταιρίας DailyClout, μιλάει για τον εφιάλτη της τεχνολογίας 5G.

Μόνιμος κάτοικος της Νέας Υόρκης, λέει ότι η ζωή άλλαξε συλλήβδην από τότε που η πόλης μπήκε στη λίστα εφαρμογής της.

Αναδημοσιεύοντας σχόλιο γνωστής της στο facebook έγραψε:

Ένα σχόλιο σχετικά με το 5G: Amelia Immel: “Μπήκε στην περιοχή μας … ψηνόμαστε τις νύχτες και αδυνατούμε να κοιμηθούμε στην κρεβατοκάμαρά μας με τα παράθυρα κλειστά” “Ηλεκτρικές αισθήσεις, μυρμηκίαση, ακραία ναυτία, πονοκεφάλους, και κουδουνίσματα στ’ αυτιά.
Έχουμε νοσηλευτεί δύο φορές για σοβαρή αφυδάτωση από εφίδρωση (σημάδια ηλεκτρομαγνητκής υπερευαισθησίας) και δεν βρέθηκαν λοιμώξεις. Κυριολεκτικά μαγειρεύονται τα όργανα μου μέσα-έξω. Παρακαλώνα διαβάσετε προσεκτικά τα φυσικά συμπτώματα της στενής επαφής. Το σπίτι μας είναι προς πώληση καθώς- προς έκπληξη- άλλα 4 σπίτια στο δρόμο μου και μόνο. Πολύ ασυνήθιστο. Αυτός είναι ένας εφιάλτης που μας κόστισε τον προηγούμενο μήνα 1100 δολάρια σε έξοδα ξενοδοχείου. Είναι καταστροφικό για τις ζωές μας. Τα κατοικίδια ζώα μου μόλις που μπορούν να περπατήσουν, επίσης.

 

Δείτε και το βίντεο όπου μιλάει αναλυτικά:

Στην Ελλάδα, το πρώτο πειραματόζωο θα είναι η πόλη των Τρικάλων, μια πόλη που έχει ήδη δείξει μεγάλη προθυμία στο να εφαρμόσει ό,τι “νέο” κυκλοφορεί στην πιάτσα της Οργουελικής ελίτ. Παρολίγον, ακόμα και τσιπάκι στους δημοτικούς υπαλλήλους της!

Μετά την εγκατάσταση του δωρεάν wifi σε ολόκληρη την πόλη ο καρκίνος αυξήθηκε κατακόρυφα, το ίδιο συνέβη και στον Βόλο, με την ίδια εταιρεία και τις ίδιες διαβεβαιώσεις περί ασφαλών ορίων.

Κι ακόμα δεν μπήκαν και οι “έξυπνοι μετρητές”

Η “έξυπνη” τεχνολογία, “έξυπνα” ελέγχει και μειώνει τους πληθυσμούς που καθόλου έξυπνα χαίρονται με τα δώρα των Δαναών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Shares
© ALLNEWZ - Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου του υλικού του ιστολογίου μας σε άλλα ιστολόγια, social media ή αποστολή με μέιλ βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων

Ακολουθείστε μας!

Επειδή οι κοινοποιήσεις των σελίδων του facebook όσο πάνε και λιγοστεύουν, βάλτε την AllNewz στα αγαπημένα σας για να βλέπετε απευθείας τις νέες δημοσιεύσεις μας

Cece Doucette: Ashland, MA Board of Health EMF/RF

Είπαν και συμφωνούμε…

«Όποιος ελέγχει τα νέφη, ελέγχει τον κόσμο όλο!»

Ακολουθείστε μας

Kατηγορίες

Shares